21. februar 2019
Tredje-klasserne fra Kildedamsskolen i Tølløse optrådte med egne sange på scenen i Kilden, der var forbeholdt de nye talenter.
gallery icon

Se billedserie

Tredje-klasserne fra Kildedamsskolen i Tølløse optrådte med egne sange på scenen i Kilden, der var forbeholdt de nye talenter.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endags-festival trak 2300 gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endags-festival trak 2300 gæster
Opdateret 19. august 2018 kl. 14:55
Holbæk - 19. august 2018 kl. 14:48
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse Festival havde lørdag omkring 2300 gæster, som nød musikken og en række andre aktiviteter på kvadratbanen ved Tølløse Hallen.

Det er endnu ikke opgjort, hvor mange billetter der blev solgt, da det kun var voksne fra 18 år og opefter, der skulle købe billet. 2300 er cirka det antal armbånd, der blev udleveret, altså inklusive dem til børn og unge under 18 år. Der er heller ikke endnu opgjort, hvort stort overskuddet bliver.

- I styregruppen er vi supertilfredse med arrangementet. Det var meget mere velorganiseret, og der var mere ro på i forhold til det første år, fortæller festivalleder Rikke Rasch.

Det første år med den genopstandne Tølløse Festival - efter årene 1981-1999 - var i fjor. Premieren på den nye omgang var i august i fjor i parken ved Tølløse Slot, hvor det ikke var muligt at være i år.

I fjor måtte der lukkes for flere gæster, da der var cirka 1300 voksne og cirka 700 børn, fordi der kun var søgt om tilladelse til et arrangement med 2000 deltagere.

I år var der tilladelse til 4000 deltagere, men så højt nåede man dog ikke op. De cirka 100 musikere og kunstnere optrådte alle gratis. Stort set alle har et eller andet forhold til Tølløse-området.

Foruden musik var der masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle, ligesom der var gymnastikopvisning.

Festivalpladsen åbnede klokken 13, og det hele sluttede klokken fem minutter i ét, natten til søndag. Det sidste band på scenen var Krede K & The Old Stars, som bestod af en samling kendinge fra festivaldagene i 1990'erne.

Der bliver også en Tølløse Festival næste år, men det er endnu ikke besluttet, hvor den afvikles.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk