27. maj 2020
Bibliotekerne i Holbæk Kommune er lukket. Men kan  fortsat låne digitale bøger, og kvoten er fordoblet. Foto: Jørgen Juul
Bibliotekerne i Holbæk Kommune er lukket. Men kan fortsat låne digitale bøger, og kvoten er fordoblet. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En tur på det digitale bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En tur på det digitale bibliotek
Holbæk - 25. marts 2020 kl. 19:15
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bibliotekerne er blandt de kulturinstitutioner, der er lukket som følge af corona-virus. Der er ikke mulighed for at låne trykte bøger i øjeblikket. Men der er et godt alternativ: De digitale bøger og magasiner. Dem er der fortsat mulighed for at låne i Holbæk Kommune.

De lokale biblioteker har fordoblet deres kvote for digitale udlån på baggrund af den aktuelle situation. Hvor man før kunne låne to lydbøger og tre e-bøger, er tallene nu henholdsvis fire og seks.

- Ingen behøver at gå ned på gode bøger. Viser det sig, at vi får brug for at øge kvoten yderligere, gør vi det, siger Birgitte Haag Jespersen, der også kan berolige dem, der måske er kommet for sent med tilbage-levering af en fysisk bog eller to.

- Vi forlænger fristen, til vi når mere normale tider, siger hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk