19. juni 2021
Når TV2 går på scenen på Filmtorvet i Holbæk den 14. august, kan 1000 koncertglade mennesker stå skulder ved skulder. Kravet om bobler af 500 er hævet til 1000 pr. boble. Foto: Kirsten Ellebæk
Når TV2 går på scenen på Filmtorvet i Holbæk den 14. august, kan 1000 koncertglade mennesker stå skulder ved skulder. Kravet om bobler af 500 er hævet til 1000 pr. boble. Foto: Kirsten Ellebæk
Foto: Foto: Kirsten Ellebæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Én stor boble til sommerens koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Én stor boble til sommerens koncerter
Holbæk - 10. juni 2021 kl. 14:15
Af Margit Pedersen

1000 glade koncertgæster kan flokkes foran scenen på Filmtorvet, når blandt andet Carpark North og TV2 går på scenen den 13. og 14. august. Kravet om sektioner á 500 personer er hævet til 1000 pr. boble, og det glæder Niels Bo Sohl Christensen fra Sidesporet.

- Det er dejligt ikke at skulle adskille koncertgæsterne, det giver også en bedre koncertoplevelse. Vi holder dog fast i 1000 billetter pr. koncert, selv om der må være to sektioner af 1000 mennesker. Der er ikke plads til flere på grund af gravearbejdet og kørsel til Hagen, konstaterer han.

Der er stadig et par indendørs koncerter i Rotationen, her kan man ikke nå at ændre noget blandt andet til to udsolgte koncerter med Stig Rossen. Her er solgt i alt 260 billetter.

- Men til efteråret må vi igen være 250 i Rotationen, når sæsonen begynder i september. Der er ikke krav om mundbind og afstand, eneste krav er coronapasset, men det forsvinder 1. oktober, og det kan vi sagtens leve med, understreger Niels Bo Sohl Christensen.
De første koncerter i Rotationen i september er med Teitur og Tørfisk.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk