23. september 2020
Filmen »Vores mand i Amerika« er udgangspunktet for en snak om rebeller og normer i Kulturbiogrfen i Holbæk. Foto: Katalin Vermes
Filmen »Vores mand i Amerika« er udgangspunktet for en snak om rebeller og normer i Kulturbiogrfen i Holbæk. Foto: Katalin Vermes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En snak om film og rebeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En snak om film og rebeller
Holbæk - 12. august 2020 kl. 18:10
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Filmen »Vores mand i Amerika« er aktuel i de danske biografer. Den handler om ambassadøren i USA, Henrik Kaufmann, der gik imod ordrerne fra den danske regering under besættelsen og handlede på eget initiativ. Nogle vil kalde ham en af datidens rebeller - og netop rebeller skal der snakkes om, når instruktøren Christina Rosendahl møder Esben Danielsen, direktør for Lokale og Anlægsfonden, til en snak i Kulturbiografen Frysehuset i Holbæk tirsdag den 18. august.

Det handler om mennesker, der finder nye stier, nye måder at gøre tingene på og det at bryde normerne.

Der er premiere på filmen den 13. august.

Christina Rosendahl er på en turné, der bringer rundt til en række biografer og til en snak med blandt andre Sørine Gotfredsen, Kathrine Lilleør, Marianne Florman, Mads Brügger og Mette Bock.

Esben Danielsen har tidligere været talsmand for Roskilde Festival, og han har ofte kommenteret på frivillighed i medierne.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk