21. januar 2019
Skal der vælges folkeskole eller privatskole? Emnet var i fokus to timer på Holbæk Bibliotek onsdag aften. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Skal der vælges folkeskole eller privatskole? Emnet var i fokus to timer på Holbæk Bibliotek onsdag aften. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En skole langt bedre end sit rygte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En skole langt bedre end sit rygte
Holbæk - 17. maj 2018 kl. 08:23
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkeskolen er langt bedre end sit rygte. Der er et højt, fagligt niveau, et godt, socialt klima, og der er engagerede lærere og forældre.

Sådan blev der konkluderet flere gange, da omkring 30 i går var samlet til et møde om folkeskolen i Holbæk Kommune. Mødet blev holdt på Holbæk Bibliotek i Nygade, og det var privat arrangeret. Ida Aasvang, Bakkekammen i Holbæk, havde taget initiativet til det, dels for at bakke folkeskolen op, dels for at skabe et forældresamarbejde ikke alene på de enkelte skoler, men også skolerne imellem.

Line og David Friis fra Anemonevej i Holbæk var blandt deltagerne. Deres søn, Adam, skal begynde i skole næste år, og indtil i aftes var David Friis ret sikker på, at det valget ville falde på en privatskole. Nu er han i tvivl.

- På mødet hørte vi mange gode argumenter for at vælge folkeskolen. Ikke mindst det med mangfoldigheden i skolen spiller en vigtig rolle, sagde han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk