20. januar 2021
Der er lagt op til nogle hyggelige Black Friday Weekend-dage i Holbæk med gode tilbud og sikkerheden på plads. Foto Mik.
Der er lagt op til nogle hyggelige Black Friday Weekend-dage i Holbæk med gode tilbud og sikkerheden på plads. Foto Mik.
Foto: Foto: Christian Mikkelsen(Mik)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sikker Black Friday i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sikker Black Friday i bymidten
Holbæk - 23. november 2020 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard

Butikkerne er i Holbæk er klar til den længste Black Friday nogensinde. Det årlige shopping-event strækker sig nemlig over fire dage fra torsdag den 26. november, dagen før Black Friday, til søndag den 29. november.

arrow Læs også: Erhvervsfinalister findes på Facebook

- Vi er kommet frem til, at det er den bedste løsning, hvis vi skal kunne tilbyde vores besøgende en trygt og sikker indkøbstur. Opgaven er jo at tiltrække kunder til Holbæk bymidte, som gerne vil handle lokalt i butikkerne, og samtidig sikre os, at det foregår på forsvarlig måde. Derfor bliver det et event over flere dage, med mundbind og alle de sædvanlige supergode tilbud, siger chef for Holbæk Byforum, Jan Vestergård.

Blandt de lokale butiksindehavere håber man, at forbrugerne i år vil vælge at flytte tilbudsjagten ud i de lokale fysiske butikker, langt væk fra computeren:

- Vi har oprustet sikkerheden med nye, fastansatte serviceguides, som man også vil møde til Black Friday. De vil skabe tryghed i bymidten og har håndsprit og info om Smitte-stop-app'en med til alle. Det er vigtigt, at kunderne kan få adgang til alle de gode tilbud, og samtidig kan handle på en nem, hyggelig og corona-skikker måde, forklarer Jan Vestergaard.

Den årligt tilbagevendende oprindeligt amerikanske tradition med Black Friday er en af de største dage i detailhandlen, hvor butikkerne får op til 10 procent af deres årlige omsætning på bare denne ene dag. De senere år har tendensen desuden været, at Black Friday hvert år slår nye rekorder. Sidste år med en omsætning med Dankort på 2,11 mia. kroner, som er den største shoppedag nogensinde i Danmark.

- Med coronavirus over landet er det ikke utænkeligt, at Black Friday i år kommer til at sætte nye rekorder på nettet. Jeg vil dog meget gerne slå et slag for, at borgerne bakker op om de lokale butikker - både i hverdagen og i Black Friday Weekend-dagene. Eventet er spredt ud, så vi ikke får store forsamlinger af mennesker, vores serviceguides er på plads, og butikkerne er som sædvanlig til Black Friday fyldt med masser af tilbud og besparelser på populære varer. Så kom trygt ud i byen og støt de fysiske butikker. Det er vigtigt, hvis de også skal være her med personlig betjening, god service og gode tilbud i morgen og næste år, slutter byforumchefen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk