17. december 2018
The Fairy Hills udgøres af tre erfarne musikere, der kommer til Cafe Habibi den 27. april. PR-foto
The Fairy Hills udgøres af tre erfarne musikere, der kommer til Cafe Habibi den 27. april. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En irsk aften i Habibi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En irsk aften i Habibi
Holbæk - 26. april 2018 kl. 20:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 27. april kommer den til at stå på irsk folkemusik af høj karat, når Café Habibi i Skarridsøgade 29 blænder op for en aften med »The Fairy Hills«. Koncerten, der er blevet til i samarbejde med Jyderup Højskole, begynder klokken 20.00, og der er gratis adgang.

Aftenen bliver en rejse i den irske folkemusik med medrivende jigs og reels, smukke ballader og muntre kendte sange, blandt andet The Wild Rover og The Leaving of Liverpool. Der bydes også på irsk barokmusik af den blinde komponist og omrejsende harpespiller Turlough O' Carolan (1670-1738), og musikalsk følger gruppen de mange irere, der emigrerede til USA i 1800-tallet og runder koncerten af med folk og country.

Der bliver rig mulighed for både at synge og klappe med, og det hele leveres med gode historier og godt humør.

The Fairy Hills udgøres af tre erfarne musikere med vidt forskellige baggrunde, men med en fælles kærlighed til den irske folkemusik og kultur. Mats Lindblad, guitar og violin, er uddannet klassisk guitarist med stor kærlighed til folkemusik. Rune Skjold Mikaelsen, trommer og cajon, har blandt andet en fortid i rockbandet Mai, og Kaj Bertelsen, harmonika, guitar tinwhistle og sang, har undervist i harmonika på højskoler og kurser over hele landet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk