31. maj 2020
Den 14. november er der vildtaften på Jyderup Højskole. Privatfotos
Den 14. november er der vildtaften på Jyderup Højskole. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En helt vild aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En helt vild aften
Holbæk - 09. november 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af efteråret inviterer Jyderup Højskole til den traditionelle vildtaften, torsdag den 14. november.

- Vi skal nyde årstidens lokale råvarer, kyndigt tilberedt af vores dygtige kok Niklas Jedig. Der vil være velhængt vildt og svampe fra skovene omkring Jyderup, og delikat tilbehør med et tvist. Det hele sluttes af med dessert og suppleres af gode vine, som man kan købe i baren, lyder det fra Højskolen.

Det er fjerde gang der afholdes vildtaften på Jyderup Højskole, så det må vel siges at være blevet en tradition. Det er arrangement af, for og med områdets beboere og lokale virksomheder.

- Det er vigtigt for os at være en del af lokalsamfundet og invitere byen indenfor. Vi vil gerne dele vores skønne faciliteter, gode stemning og ikke mindst gode køkken med vores naboer, siger bestyrelsesformand Mogens Jensen.

Denne aften har højskolen inviteret Søren Bøtker fra Charelius Vin, til at fortælle om vinen, og skolens egen musiker, troubadouren Anders Wallin fortolker den nordsvenske spillemand Dan Anderssons vildmarksdigte. Arrangementet starter klokken 18.00. Prisen der betales for billetten, som kan købes på billetlugen.dk, er inklusiv mad, kaffe og et glas velkomstvin. Ønsker man at deltage, skal man ikke vente for længe med at købe billet, for der er et begrænset antal pladser.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk