24. juli 2021
Gymnasterne fra DGI Verdensholdet viser rytmisk dans, spring og akrobatik i Sportbyen. 

Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Gymnasterne fra DGI Verdensholdet viser rytmisk dans, spring og akrobatik i Sportbyen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En god blanding af foredrag og shows

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En god blanding af foredrag og shows
Holbæk - 19. juli 2021 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard

Med genåbningen er Multihallen i Holbæk Sportsby tilbage i normalt udseende uden beskyttende gulvbelægning og coronavæg.

Hallen rummer til dagligt to håndboldbaner, men kan også omdannes til koncertsal med scene og plads til 3.500 stående gæster eller til festsal med scene og plads til ca. 2.000 spisende gæster.

I forbindelse med foredrag deles multihallen op i mindre afsnit. Det sker blandt andet, når der den 19. august klokken 19 er foredrag og show med filminstruktør, skuespiller og forfatter Hella Joof under overskriften »Mit liv som hun«.

- Region Sjællands vaccinations-center fungerer stadig på dette tidspunkt, men er lukket for vaccinationer, når Hella Joof er her, forklarer direktør for Holbæk Sportsby, Carsten Damgaard.

Den 2. november klokken 19 kan man opleve en anden morsom kvinde, den tidligere bakkesangerinde, forfatter og klummeskribent Karen-Marie Lillelund, der vil fortælle, hvordan hun bruger humoren i hverdagen. Der kan købes billetter til begge foredrag på www.ticketmaster.dk.

Multihallen er også rammen om to store shows i efteråret - et sportsligt og et musikalsk. Det er henholdsvis DGI Verdensholdets »Take off Show« den 26. september klokken 15, med Danmarsk dygtigste gymnaster og Danmarks underholdningsorkester med Poul Krebs som solist den 28 september klokken 20. Billetter til disse to arrangementer kan købes på www.dgi.dk/verdensholdet og billet.musik.dk respektive.

Til flere af arrangementerne er det muligt at tilkøbe tapas og lidt godt til ganen.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk