5. august 2021
Stine Rose Brandt Larsen og den Spirituelle Skole inviterer den 24. juli til en spirituel dag, hvor livsglæden også har en stor plads, derfor hedder dagen »Spirit and Fun Day.« Privatfoto.
Stine Rose Brandt Larsen og den Spirituelle Skole inviterer den 24. juli til en spirituel dag, hvor livsglæden også har en stor plads, derfor hedder dagen »Spirit and Fun Day.« Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En dag med healing, spiritualitet og livsglæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dag med healing, spiritualitet og livsglæde
Holbæk - 21. juli 2021 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard

Den 24. juli klokken 10 til 17 holder Awareheart - Den Spirituelle Skole en »Spirit and Fun Day«.

Dagen byder på lyd-healing, yoga, cacao ceremoni, meditation, ildceremoni, foredrag og dans i hyggelige omgivelser. Der vil desuden være åbent i Krystalbutikken og salg af sandwich, salat og drikkevarer.

- Livsglæde er en vigtig del af at heale og have et godt liv, derfor er dansen, også noget vi har taget med på Sprit and Fun Day. Det skaber en god stemning, og vi få grinet lidt sammen. Spiritualitet behøver ikke at være en alvorlig sag, siger Stine Rose Brandt Larsen.

Stine Rose Brandt Larsen startede sin spirituelle skole i Hvidovre i 2017 med det formål at tilbyde alternativ behandling og samtidig gøre opmærksom på, hvad spiritualitet er.

I 2020 flyttede hun til Tuse Lågevej 8, hvor hun arbejder med healing, spirituel rådgivning, regression og også uddanner andre til spirituelle rådgivere, holder foredrag og meget andet.

- Jeg samarbejder gerne med andre faggrupper, som yoga, bevægelse og kropsbevidsthed, da jeg mener det er vigtigt med balance i krop, sind og ånd, forklarer Stine Rose Brand Larsen og fortsætter: - Jeg har arbejdet som pædagog, daglig leder, konfliktmægler og coach og har også uddannelser inden for dette. Men jeg har også oplevet styrkerne ved at bruge spiritualitet, energi-arbejde og healing, som er en del af min værktøjskasse. Det er vigtigt for mig at give andre redskaber til selv at blive stærkere.

Awareheart - Den spirituelle Skole ligger på Tuse Lågevej 8 i Holbæk.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk