29. maj 2020
Absalonskolen blev til Isefjordskolen, derefter Holbæk By Skole afdeling Absalon, og nu er det Absalonskolen område Holbæk By. Foto: Agner Ahm
Absalonskolen blev til Isefjordskolen, derefter Holbæk By Skole afdeling Absalon, og nu er det Absalonskolen område Holbæk By. Foto: Agner Ahm
Foto: Agner Ahm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever i »ny« skole efter ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever i »ny« skole efter ferien
Holbæk - 11. oktober 2019 kl. 14:23
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu sker det, mange har ønsket længe. Når eleverne kommer tilbage fra efterårsferien, er det på »nye« skoler. Folkeskolerne i Holbæk skifter navn. Eller rettere, der vendes rundt på de nuværende navne.

Det gør det nemmere at huske, hvor man går i skole. Nu er det rigtigt, når børn i Mørkøv siger, at de går på Kildebjergskolen.

Lokalområderne er tilbage på førstepladsen i skolernes navne.

Væk er blandt andet Skovvejens Skole afdeling Kildebjerg. Holbæk By Skole afdeling Absalon, Kildedamsskolen afdeling Ugerløse og Katrinedalskolen afdeling Svinninge.

I stedet er det Kildebjergskolen område Skovvejen, Absalonskolen område Holbæk by, Ugerløse Skole område Kildedam og Svinninge skole område Katrinedal.

Navneændringen skal gøre skolerne synlige lokalt og blev vedtaget på kommunalbestyrelsens møde i juni af et flertal.

Mindretallet stemte imod, fordi man også ønskede en ny undersøgelse af strukturændring for eksempel tilbage til 2011 med otte skoler med hver deres selvstændige ledelse og skolebestyrelse. I dag er der områdeledere i fire distrikter med skoler og dagtilbud.

Med begrundelsen, at man på skolerne og blandt forældre ønskede ro, bliver der ikke ny skolestruktur.

Men på baggrund afmøder med forældre, forældre- og skolebestyrelser, ledelser og fællestillidsrepræsentanter har projektudvalget for afbureaukratisering og decentralisering peget på, at der er brug for daglige ledere på alle skoler.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk