19. maj 2019
Nicole Jylling vil i sit bachelorprojekt finde ud af, hvilken af de to testmetoder der er den bedste til at bestemme hvilket øje , der er det styrende. 

Foto: Elisa Hauerbach
Nicole Jylling vil i sit bachelorprojekt finde ud af, hvilken af de to testmetoder der er den bedste til at bestemme hvilket øje , der er det styrende. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eleven bliver fastansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eleven bliver fastansat
Holbæk - 09. december 2018 kl. 19:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nicole Jylling er i øjeblikket elev hos profil Optik - men inden længe går elevtiden over til at blive en fastansættelse.

- Jeg er i gang med at samle oplysninger til mit bachelorprojekt, og er her i butikken resten af december. Så skal jeg skrive opgave og eksamineres, før jeg vender tilbage som fastansat optometrist den 1. marts, fortæller hun.

I hendes bachelorprojekt undersøger hun om der er en af de to brugte testmetoder, som bruges til at bestemme hvilket af øjnene, der er det styrende, som er mere effektiv end den anden.

- Vi har to forskellige måder at finde det styrende øje med. Den ene bruger vi mest til kontaktlinsebrugere, men jeg tester de to metoder op imod hinanden, for at finde ud af om den en er bedre end den anden. Når mit projekt er skrevet færdigt skal det afleveres og så skal jeg »forsvare« det ved en eksamen, hvor to lærere stiller kritiske spørgsmål og vurderer mit materiale, forklarer hun.

Hendes chef, Tina Raun, synes at det er et spændende emne hun har kastet sig ud i at undersøge.

- Jeg synes, det er en god ide og vi glæder os alle sammen til at blive kloge på, om den ene metode er bedre end den anden, siger Tina Raun.

Hun glæder sig også over at Nicole Jylling har lovet at træde til i travle perioder, frem til den 1. marts, hvor hun bliver en fast del af medarbejderstaben i Profil Optik, der ligger på Skarridsøgade 35 G i Jyderup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk