17. juni 2021
Sidesporet arrangerer normalt koncerter i Rotationen i Havnegade i Holbæk, men til sommer rykker de ned på Filmtorvet. Blandt andet med tre koncerter på tre dage i midten af august. Fotoet er fra koncerten med Mezzoforte i 2017.
gallery icon

Se billedserie

Sidesporet arrangerer normalt koncerter i Rotationen i Havnegade i Holbæk, men til sommer rykker de ned på Filmtorvet. Blandt andet med tre koncerter på tre dage i midten af august. Fotoet er fra koncerten med Mezzoforte i 2017.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra koncerter på Filmtorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra koncerter på Filmtorvet
Holbæk - 14. maj 2021 kl. 12:08
Af Palle Mogensen

Midt i august afvikler Sidesporet tre koncerter på lige så mange dage på Filmtorvet i Holbæk.

- Det bliver næsten som en lille festival. Folk skal bare forlade pladsen mellem hver koncert, fortæller Niels Bo Sohl Christensen fra Sidesporet.

Det er allerede meningen, at Queen Machine skal give koncert den 12. august, men nu har Sidesporet fået lavet en aftale med Carpark North og TV-2, som kommer og spiller henholdsvis den 13. og 14. august.

I disse coronatider bliver der tale om siddende koncerter med nummererede pladser.

- Som det er lige i øjeblikket, skal vi dele publikum op i sektioner med maksimalt 500 i hver. Og i hver sektion skal der være toiletter og telte med mad og drikke, for publikum i de to sektioner må ikke blandes. Derfor nummererer vi pladserne, og samtidig skal der være afstand mellem stolene. Folk må dog gerne sidde sammen med dem, de har bestilt billetter med, forklarer Niels Bo Sohl Christensen.

De to ekstra koncerter er blevet lagt i forlængelse af den allerede planlagte, fordi det blandt andet gør det nemmere i forbindelse med afviklingen.

- Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi så ikke behøver at pakke det hele ned hver gang, men kan lade det blive stående til næste dag, fortæller Niels Bo Sohl Christensen.

Flere billetter til salg

Til koncerten med Queen Machine er der allerede blevet sat 500 billetter til salg, og de blev hurtigt revet væk.

Men nu har Sidesporet besluttet at sætte antallet af billetter op til 1000.

Det bliver også tilfældet med de øvrige to koncerter.

- Men der bliver ikke flere billetter at købe. Selv om der skulle blive åbnet mere op i samfundet, og vi får mulighed for at lukke flere tilskuere ind, så kommer vi ikke til at gøre det. Vi er kun et vist antal frivillige, som er vant til at afvikle koncerter i Rotationen, så det her er noget helt nyt. Så vi bruger koncerterne til at få noget erfaring, og så kan det være, at vi vender tilbage næste år med en række nye koncerter, fortæller Niels Bo Sohl Christensen.

Der bliver mulighed for at købe billetter til de to nye koncerter med henholdsvis Carpark North og TV-2 fra på tirsdag.

Ud over de tre nævnte koncerter afvikles der yderligere to hen over sommeren.

Det er solokoncerter med Tim Christensen den 22. juli og Mads Langer den 5. august.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk