24. juni 2021
Politiet var sidste efterår ofte til stede ved rockerklubben Bandidos? daværende tilholdssted i Østerstræde i Holbæk. Nu meldes ejendommen solgt.
Politiet var sidste efterår ofte til stede ved rockerklubben Bandidos? daværende tilholdssted i Østerstræde i Holbæk. Nu meldes ejendommen solgt.
Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-rockerborg er »solgt«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-rockerborg er »solgt«
Holbæk - 09. august 2019 kl. 12:56
Af Morten D. Christensen

»Ejendommen er solgt«.
Sådan står der på Danbolig Erhvervs hjemmeside om ejendommen Østerstræde 4 i Holbæk, som for de fleste nok vil være bedre kendt som tidligere tilholdssted for rockergruppen Bandidos MC i perioden 2013 til november sidste år.

arrow Læs også: Bandidos flyttede: Nu er rockerborg sat til salg

Dermed ser det ud til, at det er lykkedes den hidtidige ejer af den røde murstensvilla midt i Holbæk at komme af med ejendommen, der har været til salg siden omkring årsskiftet.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

Erhvervsmægler Jesper Jensen fra Danbolig Holbæk har ingen kommentarer til, at der nu er sat et »solgt«-skilt på hjemmesiden. Han henviser til, at han på grund af lovgivningen ikke må udtale sig om konkrete sager.

Det har derfor ikke været muligt for Nordvestnyt at få oplyst de nærmere deltaljer omkring det angivelige salg af Østerstræde 4, herunder hvem køberen er og hvad der nu skal ske med bygningen, der er opført i 1891.

Holbæk Kommune fik i december sidste år i kølvandet på rockernes rømning af klubhuset tinglyst en servitut på ejendommen med en række betingelser, som har til formål at forhindre, at der igen rykker uønskede rockere eller bander ind i huset.

Blandt betingelserne er, at Holbæk Kommune har både forkøbs- og forlejeret, hvilket i praksis giver kommunen ret til at bestemme, hvem ejeren sælger eller udlejer til.

Hvis kommunen vil blokere for et salg til en bestemt køber, skal kommunen købe ejendommen til markedspris af sælgeren, som er forpligtet til at orientere kommunen, inden der indgås salgs- eller lejeaftale.

Hidtil har Østerstræde 4 rummet både en boligdel og en erhvervsdel, men det er sandsynligt, at der fremover kun vil være boliger på adressen.

I servitutten har Holbæk Kommune nemlig lagt op til, at man vil fjerne kravet om forkøbs- og forlejeret, hvis ejeren eksempelvis river den nuværende ejendom ned og i stedet bygger en »boligejendom med mere end to boligenheder«, ligesom der skal laves en lokalplan som forhindrer, at ejendommen bruges til erhvervsformål.

Hvis en ny ejer ønsker at gå den vej, vil der på et tidspunkt blive sat en planproces i gang, hvor detaljerne vil komme til offentlighedens kendskab, skriver Nordvestnyt fredag.

arrow Kommune på vagt over for nye rockerborge
01. december 2018 kl. 11:37 Opdateret: kl. 14:59
arrow Beboere er lettede efter rocker-farvel
26. november 2018 kl. 10:55 Opdateret: kl. 10:55
arrow Bandidos er ude af klubhus i Holbæk
24. november 2018 kl. 12:29 Opdateret: kl. 12:29
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk