18. november 2019
Jannie og Frank Almegaard har købt bygningen på Holbækvej 40 B i Jyderup, så nu ejer de også fitnesscentret Gym 4 You. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Jannie og Frank Almegaard har købt bygningen på Holbækvej 40 B i Jyderup, så nu ejer de også fitnesscentret Gym 4 You. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejerskifte i fitnesscentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejerskifte i fitnesscentret
Holbæk - 16. juni 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indehaveren af fodterapeutklinikken på Holbækvej 40 B i Jyderup, Jannie Almegaard, har sammen med sin mand, Frank Almegaard, købt bygningen som fodklinikkens (nu tidligere) lejemål ligger i. Så, nu ejer parret også fitnesscentret Gym 4 You.

- Jeg blev træt af at bo til leje, så jeg spurgte ejeren om han ville sælge. Det ville han, så nu er min mand, Frank Almegaard og jeg også indehavere af fitnesscentret i bygningen, siger Jannie Almegaard.

De overtog allerede ejendommen ved årsskiftet og har i den mellemliggende tid, bruge energi på at få skabt mere lys, plads og hygge i centret, der dermed også er blevet mere kundevenligt.

- Vi har tyndet lidt ud i området med opvarmningsmaskinerne, så der er blevet bedre plads til at bevæge sig rundt, og vi har skabt mere luft imellem maskinerne i det hele taget. Som det eneste center i Jyderup har vi en trappemaskine og det er der især mange kvindelige fitnessudøvere, som er glade for og efterspørger, siger parret.

Adgang med chip, mønter eller poletter

Centret har åbent hele døgnet, alle ugens dage. Er man medlem, betaler man månedsvis forud og lukker sig ind med sin nøglechip, men man kan også købe 10 poletter der svarer til et 10-turs kort. Det er også muligt at få adgang med almindelige mønter, via polet og mønt-automaten ved indgangsdøren.

Der er administrativ bemanding i centret tre gange om ugen. Det er på de tidspunkter man får udleveret poletter, adgangschip og lignende. Ønsker man personlig træning, arbejder centret sammen med fitnessinstruktøren Pia Wieth, der laver individuelle træningsforløb.

- Det, som hele tiden har været kendetegnende for dette center, er at vi har mulighed for almindelig styrketræning og fitness, men vi har også de tungere håndvægte og store maskiner - til dem, der vil træne mere seriøst, slutter parret.

Der er flere oplysninger, blandt andet om tilmelding, på Gym 4 You's hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk