22. oktober 2018
Vest og øst for friplejehjemmet Fjordstjernen skal der bygges ejerboliger, når grundene er ryddet for forurening, og gamle bygninger er revet ned. Foto: Mik
Vest og øst for friplejehjemmet Fjordstjernen skal der bygges ejerboliger, når grundene er ryddet for forurening, og gamle bygninger er revet ned. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejerboliger på attraktiv havnegrund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejerboliger på attraktiv havnegrund
Holbæk - 13. november 2017 kl. 13:25
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af 2018 begynder byggeriet af omkring 60 ejerboliger med fjorudsigt på Holbæk Havn på begge sider af friplejehjemmet Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter.

Det nystiftede selskab Holbæk Fjord Ejendomme A/S har købt de to grunde på Isefjords Allé af Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S. Planen er at sætte byggeriet i gang efter sommerferien 2018 og senest før 1. januar 2019.

Udgangspunktet er en skitse af to fire-etagers blokke med hver 36 seniorboliger tegnet af arkitektfirmaet Kullegaard i Holbæk. Men der er ikke økonomi i seniorboliger, derfor bliver det ejerboliger, der skal være lidt større for at være attraktive for købere, siger Benny E. Jørgensen, Odsherred Bilcenter, til Nordvestnyt mandag. Han er direktør, medstifter og medejer af Holbæk Fjord Ejendomme.

Flere i ejerkredsen bag det ny selskab er med i selskaber bag Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S, som købte de tre grunde af kommunen for at bygge plejecentret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk