18. oktober 2019
Det er ikke altid, det handler om kriminalitet, når politiet er på opgave. En uventet gæst i et legehus lørdag aften havde brug for behandling. Foto: Kenn Thomsen
Det er ikke altid, det handler om kriminalitet, når politiet er på opgave. En uventet gæst i et legehus lørdag aften havde brug for behandling. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyst mand tegnede dyr i legehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyst mand tegnede dyr i legehus
Holbæk - 11. juni 2019 kl. 13:48
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mand, der bor på Holbækvej i Sibberup ved Regstrup, gjorde en noget overraskende opdagelse i legehuset på sin ejendom sent lørdag aften.

I første omgang lagde han mærke til, at en fremmed cykel var blevet efterladt ved hans landejendom og kontaktede derfor politiet. Midt- og Vestsjællands Politi fortalte, at han skulle stille cyklen ud til vejen, så ejeren kunne finde den igen.

Cirka 20 minutter senere ringede manden fra landejendommen igen til politiet, for nu havde han fundet ejermanden - en fremmed ung mand, der sad i et legehus på hans grund og tegnede dyr på marken. Denne gang kørte politiet ud til adressen og fandt en psykisk uligevægtig 20-årig mand fra Vanløse. Han var i forvejen efterlyst af Københavns Politi til indlæggelse. Midt- og Vestsjællands Politi sørgede for at overdrage ham, så han kunne få den fornødne behandling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk