4. marts 2021
To 19-årige mænd er sigtet for at stikke en 24-årig mand i balden med en kniv under et slagsmål i Ladegårdsparken i Holbæk i slutningen af juni. Episoden førte til en større politiudrykning til stedet.
To 19-årige mænd er sigtet for at stikke en 24-årig mand i balden med en kniv under et slagsmål i Ladegårdsparken i Holbæk i slutningen af juni. Episoden førte til en større politiudrykning til stedet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyst for knivstik har nu meldt sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyst for knivstik har nu meldt sig
Holbæk - 08. juli 2020 kl. 12:38
Af Morten D. Christensen

Efter 10 dage som efterlyst i forbindelse med et knivstikkeri i Ladegårdsparken i Holbæk har en 19-årig mand onsdag morgen meldt sig selv til politiet.

arrow Læs også: 19-årig mand tiltalt: 46-årig slået med bælte, da han ville standse overfald på ung kvinde

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi onsdag middag på Twitter.

Den 19-årige, der ikke har nogen fast adresse, er mistænkt for sammen med en anden 19-årig mand fra Holbæk at have stukket en 24-årig mand fra Nykøbing i den ene balde med en kniv. Det skete under et slagsmål ved Dagli'Brugsens parkeringsplads i Ladegårdsparken Vest om eftermiddagen søndag den 28. juni.

Slagsmålet har ifølge politiet formentligt sammenhæng med en uoverensstemmelse med nogle personer, som i juni gav anledning til flere episoder med optræk til uro særligt i Ladegårdsparken.

Med onsdagens anholdelse har politiet nu fat i begge de mistænkte 19-årige mænd. Allerede dagen efter knivstikkeriet, som kun gav offeret mindre skader, overgav den 19-årige holbækker sig selv til politiet, og han er nu varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 28. juli. I grundlovsforhøret nægtede han sig skyldig i sigtelsen om grov vold.

Den 19-årige uden fast bopæl vil onsdag klokken 15 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling. Det er uvist, hvordan han stiller sig til sigtelsen.

arrow Ung mand stukket med kniv
28. juni 2020 kl. 18:29 Opdateret: kl. 18:29
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk