17. januar 2021
Skudepisoder og uro i Ladegårdsparken har skabt utryghed hos nogle beboere. I dag modtager alle beboere et brev med beskrivelse af tiltag, der skal stoppe balladen og genskabe ro og tryghed. Foto: Morten D. Christensen
Skudepisoder og uro i Ladegårdsparken har skabt utryghed hos nogle beboere. I dag modtager alle beboere et brev med beskrivelse af tiltag, der skal stoppe balladen og genskabe ro og tryghed. Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter skudepisoder: Boligselskab trækker udsmidningskortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter skudepisoder: Boligselskab trækker udsmidningskortet
Opdateret 21. februar 2020 kl. 16:01
Holbæk - 21. februar 2020 kl. 10:05
Af Margit Pedersen

OPDATERET MED UDTALELSER FRA HOLBÆK BOLIGSELSKAB.

arrow Læs også: Boligafdeling vil ikke hænges ud som et problem

Efter skudepisoder i Ladegårdsparken sender Holbæk Boligselskab tryghedsbrev ud til beboerne. Dom for handlinger begået i Ladegårdsparken kan føre til ophævelse af lejemål.

Flere skudepisoder inden for to måneder får nu Holbæk Boligsselskab til at trække udsmidningskortet. I et brev til beboerne i Ladegårdsparken gør selskabet det klart, at lejemål kan opsiges, hvis en lejer eller et familiemedlem dømmes for kriminalitet begået i tilknytning til Ladegårdsparken.

Samtidig følger igangværende sager om uro i boligkvarteret, og der kommer besked fra politiet, hvis en lejer får en dom i den forbindelse.

I brevet understreger formand for Holbæk Boligselskab Michael Rasmussen, at skaber en lejer eller et medlem af en husstand ulempe og utryghed for beboere og folk med ærinde i kvarteret, vil man kræve fraflytning.

- Uanset årsag tager det tid at opsige et lejemål. Mange tror, vi her og nu kan smide folk ud. Men vi skal følge lejeloven, og en sag kan tage over et år, det er vilkårene. Men med brevet signalerer vi til beboerne, at der er 0-tolerance, forklarer han.

Ud over samarbejdet med politiet er der kontakt til SSP'erne om at genskabe trygheden.

Næste skridt er en dialog med Holbæk Kommune om en udlejningsaftale, som kan være med til at ændre beboersammensætningen og skabe tryghed, håber Michael Rasmussen.

Modsat er det vigtigt at huske, at Ladegårdsparken er et socialt boligbyggeri, hvor der skal være plads til forskellighed. men ikke til at lave uro og ballade, konstaterer han.

- Vi har i mange år haft et beskæftigelseskriterie. Man skal have et lønnet job for at få en bolig, og jeg tror, det har virket. Jeg kunne ønske, at vi får et kriterie, der lukker af for borgere med domme for visse typer kriminalitet. siger Michael Rasmussen til Nordvstnyt lørdag,

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk