27. oktober 2020
To maskerede mænd truede sig søndag aften til et mindre kontantbeløb i Dagli?Brugsen i Vipperød. Politiet vil gerne høre fra personer, der kan have bemærket noget i området. Foto: Peter Andersen
To maskerede mænd truede sig søndag aften til et mindre kontantbeløb i Dagli?Brugsen i Vipperød. Politiet vil gerne høre fra personer, der kan have bemærket noget i området. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter røveri i Dagli'Brugsen: Politet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter røveri i Dagli'Brugsen: Politet søger vidner
Holbæk - 18. november 2019 kl. 10:09
Af Morten D. Christensen

Bevæbnet med kniv og en pistollignende genstand begik to mænd søndag aften røveri mod Dagli'Brugsen på Stationsvej i Vipperød. De forsvandt herefter, og i formiddags havde Midt- og Vestsjællands Politi ikke foretaget anholdelser i sagen.

arrow Læs også: Fejlagtigt kokain-køb førte til væbnet røveri: Nu er tre unge dømt

Det oplyser politiets kommunikationsmedarbejder, Martin Bjerregaard, til dagbladet Nordvestnyt.

Politiet blev alarmeret om røveriet klokken 18.14. Kort forinden havde de to mænd indfundet sig i Dagli'Brugsen, hvor der var både personale og kunder til stede.

Ifølge Martin Bjerregaard har vidner til røveriet forklaret, at den ene af røverne havde en kniv i hånden, mens den anden var en pistollignende genstand.

- De truer personalet til at udlevere kontanter, men ingen lider fysisk overlast. Efter at have fået pengene, løber de ad Asmindrupvej og Rensdyrvej, siger Martin Bjerregaard.

De to røvere lagde pengene i en plasticpose fra Rema 1000. Politiet ønsker ikke at oplyse størrelsen på røvernes udbytte, men Martin Bjerregaard betegner det som et mindre beløb.

Kørte væk i bil

Ifølge politiet forsvandt de to mænd herefter i en bil i ukendt retning. Politiet kunne mandag formiddag ikke give flere oplysninger om flugtbilen, ligesom det var uklart, om de to røvere kørte alene afsted i bilen, eller om en eller flere personer ventede på dem i bilen.

Trods en eftersøgning af bilen i området, lykkedes det ikke politiet at finde hverken bil eller røvere.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne høre fra personer, der kan have observeret noget af interesse for sagen i og omkring Vipperød søndag aften omkring tidspunktet for røveriet.

Samtidig vil politiets efterforskere studere optagelser fra Dagli'Brugsens videoovervågning i jagten på eventuelle spor.

Signalementer

Vidner har givet et signalement af de to mænd, der begge beskrives som 20-25 år og engelsktalende. Om de reelt er engelsksprogede kan politiet ikke umiddelbart sige noget om, ligesom der ikke er oplysninger om mændenes hudfarve.

Den ene var 180-185 centimeter høj og iført grå hættetrøje, hvide joggingbukser og en sport maskering for ansigtet. Det var ham, der var bevæbnet med en pistollignende genstand.

Den knivbevæbnede mand var cirka 175-180 centimeter høj og bar en sort jakke med hætte, blålige bukser og sort sko.

Begge havde formentligt handsker på hænderne, oplyser Martin Bjerregaard.

arrow Politiet forventer ikke flere anholdte i røverisag
10. januar 2020 kl. 15:34 Opdateret: kl. 08:37
arrow Fjerde fængsling i røverisag
23. december 2019 kl. 15:44 Opdateret: kl. 15:48
arrow Nu er tre fængslet for brugs-røveri
20. december 2019 kl. 14:29 Opdateret: kl. 14:29
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk