2. december 2020
Fredag aften var politiet til stede i Østerstræde i Holbæk efter, at to grupper var stødt sammen i nærheden af Bandidos? klubhus. Privatfoto
Fredag aften var politiet til stede i Østerstræde i Holbæk efter, at to grupper var stødt sammen i nærheden af Bandidos? klubhus. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter flere opgør mellem grupper: Politi undersøger sammenhæng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flere opgør mellem grupper: Politi undersøger sammenhæng
Holbæk - 08. oktober 2018 kl. 11:19
Af Lisbeth A. Rasmussen og Morten D. Christensen

Det er gået voldsomt for sig flere steder i Holbæk i weekenden, hvor der har været flere voldelige sammenstød mellem forskellige grupper.

arrow Læs også: To år efter økseoverfald i rocker-bandekonflikt: Fire mænd tilbage på anklagebænken

Midt- og Vestsjællands Politi kan mandag ikke svare på, om det er de samme grupper, der er tørnet sammen, men det forsøger politiet i øjeblikket at finde svar på.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt mandag.

Første episode skete fredag aften ved 20-tiden i Østerstræde, hvor rockergruppen Bandidios MC har klubhus.

Et øjenvidne fortalte i weekenden til Nordvestnyt og sn.dk, at den ene af to grupper, der stødte sammen i området, kom fra Bandidos' klubhus.

Ved episoden var flere af de involverede bevæbnet med blandt andet køller.

Det samme var tilfældet søndag omkring klokken 17.45, da en gruppe på 10-15 mørkklædte personer i biler pludselig indfandt sig ved et busstoppested ved Havevang.

De var bevæbnet med økser, knive og base­ballbat, og tre 17-18-årige mænd, der stod ved busstoppestedet, blev overfaldet. En af dem fik ifølge politiet kvæstelser i hovedet og på hænderne, men ingen fik alvorlige skader.

Overfaldsmændene betegnes som lyse i huden, mens de tre forurettede er af anden etnisk herkomst.

En time senere blev tatovørbutikken Exclusive Ink i Studiestræde udsat for hærværk. Ifølge politiet blev fire personer set smadre ruder i butikken, hvorefter de forsvandt fra stedet.

Ifølge avisens oplysninger blev ruderne smadret med jernrør.

Mandag formiddag var ingen personer anholdt, og ingen er i løbet af weekenden blevet sigtet i forbindelse med de tre epsioder.

- Vi kan ikke med sikkerhed sige, om de tre episoder hænger sammen. Der er umiddelbart ingen direkte tråde mellem dem, men det er selvfølgelig helt usædvanligt, at sådan noget sker i Holbæk. Også med den voldsparathed, der er udvist, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, til Nordvestnyt.

Politiet har ikke noget bud på, hvad der eventuelt ligger bag, at nogle grupper skulle have en voldelig konflikt med hinanden.

Der har gennem nogle måneder været flere sammenstød mellem grupper i kvarteret omkring Agervang, og her har politiet kørt skærpet tilsyn.

Men ifølge Martin Bjerregaard er politiet ikke bekendt med, at den lokale Bandidos-afdeling skulle have en konflikt kørende.

- Nu skal vi via efterforskningen forsøge at finde ud af, om der er en underliggende konflikt bag det her, og om der er en sammenhæng, siger Martin Bjerregaard.

Politiet modtager gerne henvendelser fra folk, der har set noget i forbindelse med weekendens episoder.

arrow Corona udsætter stor rockersag for anden gang
01. maj 2020 kl. 13:44 Opdateret: kl. 10:54
arrow Udsat rockersag for retten til maj
20. februar 2020 kl. 11:26 Opdateret: kl. 08:47
arrow 19-årig frikendt for tattoo-hærværk under rocker- og bandekonflikt
17. september 2019 kl. 12:58 Opdateret: kl. 11:28
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk