14. juli 2020
Medarbejderne hos EDC er ­allerede i julehumør og ønsker at hjælpe fem trængte familier til at få en god ju. Fra venstre ses Torben Brandt, Anna Johnsen, Line Hansen, Amalie Blom og Peter Frederiksen. Foto: Carsten Hansen
Medarbejderne hos EDC er ­allerede i julehumør og ønsker at hjælpe fem trængte familier til at få en god ju. Fra venstre ses Torben Brandt, Anna Johnsen, Line Hansen, Amalie Blom og Peter Frederiksen. Foto: Carsten Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EDC Jyderup uddeler gaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EDC Jyderup uddeler gaver
Holbæk - 03. december 2019 kl. 13:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn fortjener en god jul. Derfor vil EDC Jyderup tilbyde fem værdigt trængende familier et juletræ og opfylde børnenes gaveønsker til en værdi på max. 500 kr. pr. barn. Gaverne vil blive pakket ind, så børnene kan få dem juleaften.

Børnenes og hjerternes fest
Julen er børnenes fest, men også en tid med mange forventninger hos børnene. Juleaften er en dag, hvor børnene glæder sig til en hyggelig aften, med familien og ikke mindst de julegaver, der ligger under juletræet.

EDC Jyderup ønsker derfor at hjælpe fem familier, som ikke har råd til at give børnene både julegaver og et julebord med mad og julegodter.

- Vi vil derfor gerne være med at donerer julegaver til børnene og et juletræ, forklarer EDC Jyderup's indehaver, Line Hansen.

Ansøg hos EDC
For at ansøge skal man skrive en mail/sende eller komme ind med en ansøgning til EDC Jyderup Sølystvej 5b, 4450 Jyderup/445@edc.dk. Ansøgningen skal indeholde navn, adresse, telefonnummer, navn og alder på børnene samt julegaveønsker. Derudover skal man i ansøgningen oplyse om familiens samlede indkomst årligt.

Kender man nogen, som man vil nominere, kan det også lade sig gøre. Så skal man indlevere sit navn, adresse og telefonnummer, samt en beskrivelse af den familie og begrundelse for, hvorfor den familie man nominerer skal have hjælpen samt ønsker/navn/alder på børnene.

Fristen for ansøgningen/nomineringen er mandag den 9. december. Juletræ og gaver vil blive uddelt til de udvalgte familier onsdag den 18. og torsdag den 19. december.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk