17. september 2021
I knap en måned er Netto lukket for at genopstå som fremtidssikret konceptbutik 9. september. Foto: Marianne Nielsen
I knap en måned er Netto lukket for at genopstå som fremtidssikret konceptbutik 9. september. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Din lokale Netto lukker - og ny konceptbutik åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din lokale Netto lukker - og ny konceptbutik åbner
Holbæk - 03. august 2021 kl. 11:02
Af Margit Pedersen

Nettokunder må undvære deres dagligvarebutik. Den lukker - men kun for at få en grundig opgradering og genopstå som en del af Nettos ny koncept. Sidste åbningsdag er 13. august, genåbningen er sat til 9. september.

Butikken i Svinninge er en af 50 Netto'er, som i 2021 renoveres for at leve op til fremtidens butikskoncept.
Derudover skal der bygges 10 nye butikker, og seks butikker udvides.

Svinninges Netto er på cirka 800 kvadratmeter, og det er den også efter renoveringen. Men den vil virke større, fordi flaskeautomaten rykkes udendørs, og butikken får nyt forområde og andet indgangsparti.

- Butikken vil også føles større på grund af en ny og mere overskuelig indretning og opsætning af varer. Køle- og frostafdelingen bliver udskiftet, og i mejeriafdelingen kan der fyldes op fra kølerummet, forklarer Jesper Pedersen, distriktschef i Netto Sjælland.
På den måde giver den ny Nettobutik mere plads til kunder og ansatte.

Men i starten skal kunder vænne sig til nye placeringer af varer og de ny tider med fokus på frugt og grønt, ferskvarer og convenience, det vil sige nemme måltider.
Grundideen er fortsat gode varer til de bedste priser. Men nu bliver det mere roligt, overskueligt og nemt at handle, tilføjer Jesper Pedersen.

Hvis man har handlet i Netto-butikken i Smedelundsgade i Holbæk, er mødet med »den ny Netto« i Svinninge ikke helt fremmed.
Fersk kød, en udvidet afdeling med frugt og grønt og de nemme måltider er lige inden for døren. Spotvarer er placeret tæt på det faste sortiment, og der er mere plads til køl- og frostvarer.

Butikschef Katrine Guldbæk Bager glæder sig til at åbne fremtidens Nettobutik, som skal give kunderne en god oplevelse, uanset om de giver sig god tid eller hurtigt vil ud af døren.
Det sidste hjælpes på vej af scan & go, hvor varerne registreres undervejs, og man forlader butikken via scan & go udgangen uden at have stået i kø.
Det kræver dog lige, at kunderne har downloadet en app og registreret sig.
Desuden får butikken en selvbetjeningskasse.

Det bliver en lysere butik, blandt andet fordi vinduerne ikke længere dækkes af Netto-gult folie, og der bliver mere lys på varerne. Den kendte Netto-gule farve på inventar og vægge nedtones, medarbejdernes tøj opdateres, og selv muzakken får nye toner.

- Planen er at åbne 9. september, og vi holder altid vores planer. Og med mindre der igen dukker restriktioner op, så åbner vi med fuld musik, som vi plejer. Nettos jazzorkester spiller, vi giver morgenkaffe og morgenbrød og har gode tilbud, lover Jesper Pedersen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk