22. oktober 2020
Ulf Pilegaard - er på pletten i Udby den 12. november. PR-foto.
gallery icon

Se billedserie

Ulf Pilegaard - er på pletten i Udby den 12. november. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der diskes op syv gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der diskes op syv gange
Holbæk - 07. juli 2020 kl. 20:30
Af Claus Sørensen

Krydserne i kalenderen er sat i Kulturhuset Udby Forsamlingshus.

Det ventes de også at blive i kalenderen hos de mange, der er plads til, når der syv gange i løbet af august, september, oktober, november og december bydes inden for til mad, hygge og kultur.

De tre første gange er det fællesspisninger, den står på i forsamlingshuset. Alle tre gange torsdag aftener, nemlig 27. august, 24. september og 22. oktober.

I august diskes op med stegt flæsk med persillesovs, i september med gammeldags flæskesteg og i oktober med gule ærter og alt det, der dertil hører. Og alle tre gange vanker der også dessert og kaffe og te.

Der er plads til 100 hver af aftenerne.

I november bydes på to foredragsaftener - to torsdage i træk: Den 12. november og den 19. november. Her er plads til 130 hver af de to aftener.

Den 12. november er titlen »Mit liv som Ulf«, og ja, det er Ulf Pilgaard, der denne aften gæster Udby med et underholdende foredrag. Ulf Pilgaard har i et halvt århundrede stået på et væld af teater- og revyscener, medvirket i tv-serier og i en række spilælefilm. Denne aften kan man komme tæt på ham i Udby Forsamlingshus.'

Lene Beier er gæst den 19. november. Hun vil fortælle om sit arbejde på tv og tage tilhørerne med en tur bag kameraet og berette om arbejdet med tv-optagelser, livet på landevejen ved en tv-produktion og vil krydre det med sjove anekdoter. »Giver du en kop kaffe?« er titlen på foredraget med Lene Beier.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk