16. juni 2019
Louise Sørensen glæder sig til at smage den nye variant fra Bagsværd Lakrids. Den får premiere i hendes butik, onsdag den 13. februar. Foto: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Louise Sørensen glæder sig til at smage den nye variant fra Bagsværd Lakrids. Den får premiere i hendes butik, onsdag den 13. februar. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De sødeste ord får valentins-præmier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De sødeste ord får valentins-præmier
Holbæk - 12. februar 2019 kl. 19:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagen før Valentinsdag, onsdag den 13. februar, garanteres der læssevis af gode vibrationer og smagsprøver i butikken.

På selve Valentinsdag sendes der direkte tv-udsendelse fra Hr. & fru Sørensen's urtehjørne i Jyderup.

- I anledning af Valentinsdag har jeg en konkurrence, som afrundes med lodtrækning og efterfølgende tv-transmission.

For at deltage i konkurrencen, skal man skrive et digt til sin kæreste. Selvom kæresten også måtte være ens ægtefælle, skal man stadig skrive digtet til sin kæreste. Man skal beskrive med ord på verseform, hvor meget man holder af den, der står én nær.

Aflever de søde ord
Digtene skal afleveres hos Hr. & fru Sørensen's Urtehjørne onsdag den 13. februar, hvor Morten Kornbech (der er på besøg for at dele smagsprøver ud fra Bagsværd Lakrids) og Louise Sørensen vil tage imod dem. Samme dag får endnu en variant af Bagsværd Lakrids premiere hos Hr. & fru Sørensen's Urtehjørne.

Direkte tv fra butikken
Dagen efter, på Valentinsdag, torsdag den 14. februar, vil Kenny Reno fra tv-starionen Booster Universe udtrække tre digte, som belønnes med præmier. Han sender live-tv fra butikken i tidsrummet klokken 10.00-14.00.

Vinderen af det bedste digt får en gavekurv med tre varianter af Bagsværd Lakrids og et gavekort til brunch for to på Café Forsinket i Jyderup. 2. præmie er to varianter af Bagsværd Lakrids, og trediepræmien er en valgfri plade lakrids fra samme firma. Alle tre digte vil efterfølgende blive offentliggjort i Jyderup Posten.

Mere gourmetslik
Endnu en nyhed til den kræsne slikspiser er kommet på hylderne i Jyderup. Denne gang drejer det sig om eksklusive, håndlavede skumfiduser fra Emma Bülow, der er søster til lakridsmageren Johan Bülow.

- Jeg har taget alle varianterne hjem, så der er noget at vælge imellem - og mellem os sagt, så smager de fantastisk. Det tæller heller ikke ned, at dåserne er fremstillet af genbrugsplast - hvilket minder mig om at lakridserne fra Johan Bülow i øjeblikket er på udsalg hos mig, da man er ved at skifte design, og jeg skal have gjort klar til den nye udgave, slutter Louise Sørensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk