16. februar 2019
Gendarmergården er rammen om et arrangement, som fejrer de bugnende æbletræer med varer og aktiviter under et fælles æbletema. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Gendarmergården er rammen om et arrangement, som fejrer de bugnende æbletræer med varer og aktiviter under et fælles æbletema. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De fejrer Æblernes Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fejrer Æblernes Dag
Holbæk - 10. september 2018 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 15. september klokken 11 til 14 inviterer Holbæk Byforum, Turlandet Tuse Næs og Gendarmergården til aktiviteter med æbletema.

- Vi vil gerne markere årstiden og de bugnende æbletræer i og omkring Holbæk og har derfor inviteret lokale producenter til at præsentere deres lækre produkter, siger chef for Holbæk Byforum Fabiana Hartkorn Giraldi.

Forretninger og restauranter i Gendarmergården vil denne dag byde på særlige æbleprodukter (som for eksempel æblekage og æbletræer) og gratis æbler til alle kunder. Hos Palme Fisk kan man presse sine egne medbragte æbler i den store saftpresse.

Besøgende vil kunne møde æbleproducent Anni Svendsen fra Tuse Næs, som sælger sin æblemost. I hendes bod kan man også få en forsmag på den kommende Æblefestival på Næsset og få et gratis Æblerovskort.

Der bliver boder med salg af blandt andet pandekager med æblemos, trævarer fra Wood Design og specialiteter fra Den lille Gårdbutik.

Af aktiviteter på dagen kan nævnes: Wilhelm Tell-skydekonkurrence, æbletryk på stofposer, bide-til-æble, æblepynt og æblekunst - alt sammen for børnene og ganske gratis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk