21. august 2019
De 150 kvadratmeter ekstra Lidl-butik skal i givet fald bygges bag indgangspartiet. Bagerst til venstre skimtes det parcelhus, som blev købt i 2013 for at kunne udvide parkeringsarealet.
gallery icon

Se billedserie

De 150 kvadratmeter ekstra Lidl-butik skal i givet fald bygges bag indgangspartiet. Bagerst til venstre skimtes det parcelhus, som blev købt i 2013 for at kunne udvide parkeringsarealet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagligvarebutik på vej mod udvidelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagligvarebutik på vej mod udvidelse
Holbæk - 14. september 2018 kl. 12:03
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et forslag til en ny lokalplan for dagligvarebutikken på Tåstrup Møllevej 1 i Holbæk er sendt i høring fra den 13. september til den 8. november, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

Hvis forslaget til en ny lokalplan vedtages, vil det give Lidl mulighed for at udvide butikken med cirka 150 kvadratmeter, så den når op på maksimalt 2000 kvadratmeter, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

Et flertal på 28 mod to i Holbæk Kommunalbestyrelse besluttede onsdag at sende lokalplanforslaget i høring. Kun Enhedslisten stemte imod.

Samtidig med lokalplanforslaget sendes også et forslag til et tillæg til kommuneplanen i høring. Det sker for at ændre området, der også omfatter Fakta-butikken på Tåstrup Møllevej 2, fra et lokalcenter til et bydelscenter.

Der er offentligt møde om forslagene onsdag den 3. oktober kl. 18.30 i kantinen på rådhuset i Kanalstræde 2.

Tillægget til kommuneplanen skal sikre, at forholdene ligger inden for planlovens bestemmelser. Dagligvarebutikker, der er større end 1200 kvadratmeter, skal ligge i bydelscentre, og den størrelse overskrider Lidl. Hvis den samlede detailhandel er op til 3200 kvadratmeter - sådan som Fakta (1018 kvadratmeter) og Lidl er tilsammen - er det også krav, at der er tale om et bydelscenter.

Den nye lokalplan sikrer blandt andet, at der etableres et nyt hegn og beplantning mod boligområdet.

I det nordlige hjørne af Lidls grund bliver der etableret cirka 30 nye parkeringspladser. Det sker på en 742 kvadratmeter stor parcelhusgrund på Gl. Ringstedvej 51, som Lidl købte i 2013.

Holbæk Kommunue vedtog i august 2017 en ny lokalplan vedrørende den del.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk