9. juli 2020
Med den ventede vedtagelse af en ny lokalplan vil Rema 1000 på Kalundborgvej få mulighed for at udvide med 200 kvadratmeter.
Med den ventede vedtagelse af en ny lokalplan vil Rema 1000 på Kalundborgvej få mulighed for at udvide med 200 kvadratmeter.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagligvarebutik kan snart udvide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagligvarebutik kan snart udvide
Holbæk - 29. november 2019 kl. 14:24
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et længere tilløb er en lokalplan og et tilhørende forslag til et kommuneplantillæg vedrørende en udvidelse af Rema 1000 på Kalundborgvej i Holbæk nu klar til endelig vedtagelse.

arrow Læs også: Høring om udvidelse af Rema

I hvert fald har klima- og miljøudvalget i denne uge indstillet til økonomiudvalget og kommunalbestyrelsen, at forslagene vedtages. S, DF og V stemte for, mens EL-medlemmet stemte imod, og LA var fraværende.

Forslagene vil give mulighed for at udvide Rema 1000-­butikken med 200 kvadratmeter til 1200 kvadratmeter, inklusive personalefaciliteter.

Mindre butik plus serviceerhverv

Desuden gives der i området mulighed for i alt 1400 kvadratmeter butikker, altså 200 kvadratmeter mere end den udvidede Rema. Lokalplanen tillader også etablering af serviceerhverv, for eksempel mindre restaurant/pizzeria eller lignende.

En udvidelse af parkeringsarealet samt en vaskehal og et ubemandet tankanlæg bliver også muligt.

Overkørsel kan ikke kræves nedlagt

Forslagene har været sendt i høring fra den 28. august til den 24. oktober. Der er kommet enkelte høringssvar, som imidlertid ikke har givet anledning til ændringer i forslagene.

En af bemærkningerne drejede sig om et ønske om nedlæggelse af en overkørsel. Svaret fra administra­tionen i kommunen er, at det ikke er muligt at nedlægge den pågældende overkørsel er lovlig, og den kan ikke nedlægges på baggrund af lokalplanen. Den kan afløses af en anden overkørsel, når der måtte gennemført nedlæggelse af en bolig til fordel for et tankanlæg og vaskeanlæg.

Et andet høringssvar kom fra infrastrukturgruppen under Holbæk Lokalforum, der blandt andet foreslog separat ind- og udkørsel, hvilket ikke er indarbejdet i planen.

arrow Mulighed for restaurant nær Rema
14. marts 2019 kl. 06:26 Opdateret: kl. 16:16
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk