25. februar 2020
På torvet i Vollsmose kan man få en klipning og et par kloge ord med på vejen, hvis man besøger Q?s Barbershop. Pr-foto
På torvet i Vollsmose kan man få en klipning og et par kloge ord med på vejen, hvis man besøger Q?s Barbershop. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DOX:ON:TOUR viser Q's Barbershop - i Mørkøv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DOX:ON:TOUR viser Q's Barbershop - i Mørkøv
Holbæk - 19. marts 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af DOX:ON:TOUR, vises dokumentarfilmen Q's Barbershop - med efterfølgende debat.

Q's Barbershop
På torvet i Vollsmose kan du få en klipning og et par kloge ord med på vejen. En herlig film med stil og overskud - ligesom Qasim og hans kunder selv. Q´s Barbershop er navnet på en populær barbersalon i Vollsmose, hvor Odenses unge somaliere hænger ud. På torvet midt i Danmarks største sociale boligbyggeri driver filmens hovedperson Qasim Ahmed sin salon, og sørger for at alle i kvarteret ser godt ud. Du kan frit vælge, om du vil klippes som Will Smith eller Mike Tyson, og om du vil have brush cut, dreads eller blot få studset afroen. Du kan få en klipning og et godt råd for 100 kroner. Den snakkesalige og smilende frisør Qasim deler gerne ud af sine råd om kærlighed, uddannelse eller tricks til at bestå danskprøven, mens han sørger for at frisuren står knivskarpt. Filmen, der er instrueret af Emil Langballe, varer i en time.

Efter filmen er der mulighed for at få en snak/debat om ghettoen i Holbæk, om sociale boligplaner, vilkårene og opfattelsen af at bo i og uden for en ghetto.

Bag arrangementet, som foregår tirsdag den 26. marts klokken 14.30, står Holbæk Kommune i samarbejde med Mørkøv Kino, der blandt andet har inviteret lokale politikere og repræsentanter fra integrationsrådet med i salen. Der er også deltagelse fra Jyderup Højskole. Ønsker man at være med, kan man booke billetter på Mørkøv Kinos hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk