8. maj 2021
Fra venstre Jakob Lindeløv fra Dansk Petanque Forbund, Lars Lloyd, formand for Petanque Holbæk og DM-tovholder Glenn Bernstein med forbundsflaget, der til juli vil vaje over Holbæk Sportsby. Foto: Petanque Holbæk
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre Jakob Lindeløv fra Dansk Petanque Forbund, Lars Lloyd, formand for Petanque Holbæk og DM-tovholder Glenn Bernstein med forbundsflaget, der til juli vil vaje over Holbæk Sportsby. Foto: Petanque Holbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM-stævne har taget højde for corona-restriktioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM-stævne har taget højde for corona-restriktioner
Holbæk - 15. april 2021 kl. 05:51
Af Morten D. Christensen

Glæden var stor, da Petanque Holbæk i august 2019 blev tildelt værtskabet for DM i petanque til afholdelse i juli 2020 ved Holbæk Sportsby.

Imidlertid kom corona-pandemien på tværs, og petanqueklubben måtte med stor ærgrelse konstatere, at sommeren 2020 ikke var til større sportsbegivenheder, og DM-stævnet blev aflyst.

Men glæden er vendt tilbage hos de lokale »kuglestødere«, der nu bekræfter, at DM 2021 bliver holdt på banerne ved Holbæk Sportsby i dagene torsdag den 1. juli til søndag den 4. juli.

Så med et års forsinkelse kommer DM i petanque altså alligevel til Holbæk.

Danmarks bedste spillere

Det er Dansk Petanqueforbund og klubben Petanque Holbæk, der i fællesskab arrangerer danmarksmesterskaberne, hvor man forventer, at op i mod i alt 1000 spillere vil deltage i løbet af stævnets fire dage.

Blandt deltagerne vil man ifølge Petanque Holbæk kunne opleve nogle af Danmarks bedste petanquespillere, herunder landsholdsspillere.

Ved DM skal der bruges 70 petanque-baner. Petanque Holbæk har normalt 10 baner, og resten anlægges til lejligheden på den en af sportsbyens store grusparkeringspladser.

Tror på gennemførelse

Glenn Bernstein fra Petanque Holbæk er idé-mand og tovholder på DM i Holbæk Sportsby, og han føler sig sikker på, at stævnet kan gennemføres.

- Jeg tror på det, og vi har i planlægningen taget højde for, at forsamlingsforbuddet måske ikke bliver lempet så meget, som vi forventer på nuværende tidspunkt, siger Glenn Bernstein.

I udgangspunktet skal 200-250 personer dyste om dagen, men hvis der eventuelt bliver et forsamlingsloft på 100 personer, vil turneringen blive delt op i tre grupper, som kan holdes adskilte både under konkurrence og spisning, fortæller DM-tovholderen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk