17. januar 2019
Svinninge var på mærkerne sidste år i august, da cykelløbet Gran Fondo kørte gennem byen. I år kommer der også cykelryttere, som oven i købet både starter og slutter i byen. Privatfoto
Svinninge var på mærkerne sidste år i august, da cykelløbet Gran Fondo kørte gennem byen. I år kommer der også cykelryttere, som oven i købet både starter og slutter i byen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelryttere modtages godt her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelryttere modtages godt her
Holbæk - 25. maj 2018 kl. 06:21
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svinninge gjorde sig bemærket, da cykelløbet Gran Fondo i august sidste år trillede rundt i det nordvestjællandske.

Faktisk var deltagerne så glade for at køre igennem Svinninge, der havde arrangeret stor torvedag i dagens anledning, at Danmarks Cykle Union har spurgt, om byen vil være vært for en afdeling af DCU Cup den 12. august.

- De var simpelthen så imponerede over, hvordan modtagelsen havde været igennem Svinninge, siger Michael Abrahamsen, der er formand for Svinninge Lokalforum.

DCU Cup er den danske elites mest prestigefyldte løbsserie med fire afdelinger, hvor landets cykelhold dyster om førertrøje, point og den uofficielle titel som det stærkeste cykelhold i Danmark.

Sidste års torvedag trak omkring 600 mennesker til. Den var arrangeret i et samarbjede mellem lokalforum og Svinninge Erhvervsforening, og disse to arrangører er på banen igen i år, hvor de har allieret sig med Holbæk Cykelsport.

Arrangører og cykelentusiaster prøvekører i øvrigt den 200 kilomter lange rute med start og mål i Svinninge på søndag, den 27. maj, fra klokken 12.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk