13. december 2017
Gran Fondo blev i 2014 kørt i Helsingør og omegn. I weekenden kommer amatørcykelløbet til Holbæk. Foto: Simon de Visme
Gran Fondo blev i 2014 kørt i Helsingør og omegn. I weekenden kommer amatørcykelløbet til Holbæk. Foto: Simon de Visme
Foto: Lars_Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelløb indtager Holbæk og omegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelløb indtager Holbæk og omegn
Holbæk - 07. august 2017 kl. 17:45
Af Jette Bundgaard og Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til to spændende cykeldage lørdag den 12. og søndag den 13. august, når det internationale cykelløb for amatører, Gran Fondo, kommer til Holbæk Kommune.

arrow Læs også: Stor cykel-weekend i Holbæk er i gang

Enkeltstarten køres i Holbæk bymidte lørdag den 12. august, mens landevejsløbene køres søndag den 13. august med start og mål i centrum af Holbæk. Foruden Gran Fondo-løbene de to dage køres der også Junior Cup-enkeltstart lørdag og tredje afdeling af PostNord Cuppen søndag.

De mange cykelløb kommer naturligt nok til at sætte deres præg på afviklingen af trafikken i byen. Allerede fredag klokken 18 spærres Ahlgade ved Havnegade, Lindevej, Blegstræde og Smedelundsgade, og den spærring varer weekenden ud. Kørsel til og fra centrum kan foregå via Kalundborgvej, Valdemar Sejrsvej og Havnevej.

Om lørdagen vil Labæk og Munkholmvej være spærret fra klokken 12 til 20.

Søndag er dagen med de mest omfattende konsekvenser for trafikken. Fra klokken 8 til 16 er Labæk og Munkholmvej frem til Stormøllevej spærret.

I tidsrummet fra klokken 11 til 15 er Kalundborgvej spærret i begge retninger fra Valdemar Sejrsvej til Stenhusvej. Endvidere er den østlige retning spærret helt ud til jernbaneoverskæringen i Allerup.

Havnevej og Havnegade er lukket for trafik mellem klokken 11 og 16, mens Valdemar Sejrsvej mellem Jernbaneplads og Kalundborgvej i samme tidsrum kun er åben for trafik til Slotsvej og Orø-færgen.

Endelig er Østerled, en del af Strandmøllevej, Roeds­vej, Tværvej, en del af Østre Havnevej og Havnevej spærret mellem klokken 13.30 og 16.

Gran Fondos landevejsløb om søndagen er 167,8 kilometer langt og passerer gennem Lejre, Holbæk, Kalundborg og Odsherred Kommuner, inden det slutter, hvor det starter, på Torvet i Holbæk. Undervejs passerer rytterne blandt andet Jyderup, Svinninge og St.Merløse, så trafikken rundt omkring i mindre byer og på landeveje vil også være berørt af cykelløbet.

Desuden ændrer parkeringsforholdene i Holbæks centrum sig som følge af weekendens begivenheder og de afspærrede veje. Der er yderligere information at hente på Holbæk Kommunes hjemmeside.

arrow Svinninge byder på gratis morgenkaffe med cup
29. juli 2017 kl. 08:00 Opdateret: kl. 08:00
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk