12. juli 2020
Corona-tiltag, som får lov at blive i Føtex, er blandt andet afstandsmærker...
gallery icon

Se billedserie

Corona-tiltag, som får lov at blive i Føtex, er blandt andet afstandsmærker...
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-tiltag som bliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-tiltag som bliver
Holbæk - 19. juni 2020 kl. 07:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu åbner Danmark op igen, men tiltag som håndsprit, afstandsmærker på gulvet og afskærmning ved kassen er kommet for at blive. Kunderne er nemlig glade for det. For varehuschef Lene Lauritzen i Føtex Holbæk handler det om tryghed.

Som et lyn fra en skyfri himmel har Covid-19 vendt op og ned på turen til Føtex i Holbæk. Nye tiltag er blevet introduceret, og både kunder og medarbejdere er blevet bedt om at opføre sig på nye måder. Alt sammen for at sikre, at det fortsat er trygt og forsvarligt at købe ind.

Nu viser en ny befolkningsundersøgelse, indsamlet via Epinions Danmarkspanel, at de mange tiltag har været med til at gøre det til en tryg oplevelse at handle i Føtex. Hele 7 ud af 10 af de danskere, der har handlet i Føtex under coronakrisen, fortæller, at de i høj eller meget høj grad har oplevet, at Føtex har gjort noget for, at man har følt sig tryg i butikken. Det glæder varehuschefen Lene Lauritzen.

- Jeg er glad for at kunderne har følt sig trygge hos os og det, samt at skabe et trygt arbejdsmiljø for personalet, har været vigtige punkter for mig under coronakrisen, siger hun.

I Føtex har kunderne mødt mange forskellige små og store tiltag. Det gælder blandt andet håndsprit ved indgangen, afskærmning ved kassen og afstandsmærker. Det er især sidstnævnte, der har fået mange til at føle sig trygge, viser befolkningsundersøgelsen. Her svarer 8 ud af 10 danskere, at afstandsmærkerne har gjort det mere trygt at købe dagligvarer i et fysisk supermarked.

Selvom Danmark er på vej til mere normale tilstande, så vil flere af de nye tiltag blive hængende. Det har nemlig vist sig, at mange af os er blevet begejstrede for de nye initiativer.

I befolkningsundersøgelsen fortæller 60 procent af danskerne eksempelvis, at de håber, at man vil fastholde håndsprit ved indgangene, mens halvdelen af os fortsat gerne vil have handsker ved frugt og grønt. Det har man lyttet til hos Føtex, siger Jan Larsen.

- Vi har lært meget på kort tid, og vi tager en masse værdifuld viden med fra de sidste måneder. Derfor vil vi blandt andet fastholde håndsprit ved indgangen og tilbyde engangshandsker i frugt- og grøntafdelingen. Vi kan nemlig se, at det giver en bedre og mere tryg indkøbsoplevelser for vores kunder, slutter Jan Larsen.

Udover håndsprit og engangshandsker forventer Føtex blandt andet at fastholde afstandsklistermærker i gulvet og plexiglas ved kassen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk