25. juni 2021
Da Max kom hjem, var han blå i hovedet og på bagkroppen. Privatfoto
Da Max kom hjem, var han blå i hovedet og på bagkroppen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chok: Max blev sprayet blå i hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chok: Max blev sprayet blå i hovedet
Holbæk - 06. maj 2021 kl. 05:49
Af Jeppe Hee Rømer

Dennis Neck Beck får sig noget af et chok, da han kommer hjem og ser sin 15 år gamle hankat Max. Han er ikke længere grå og hvid, men både hoved og bagkrop er derimod blå.

- Jeg blev en anelse rystet, indrømmer Dennis Neck Beck.

Det var hans kone også blevet, da hun havde åbnet døren til huset i Store Merløse tidligere på dagen. Udenfor stod ikke en hvid og grå kat, men derimod en blå. Hun forsøgte at fjerne farven med køkkenrulle, men uden held. Efter hun havde fortalt Dennis Neck Beck om kattens nye farve, skyndte hun sig på Facebook for at efterlyse personen, der havde farvet Max.

- Vi lagde det op, fordi vi ønsker at sige, at det ikke er i orden, og man ikke skal gøre det igen, fortæller Dennis Neck Beck.

Han opfordrer i stedet til at bruge vand, hvis en kat bliver for nærgående.

Da Dennis Neck Beck og hans kone boede i Hvidovre, flyttede Max ind. Selvom han havde andre ejere, valgte han familien Beck. De aftalte med hans tidligere ejere at beholde ham, og Max har fulgt dem lige siden.

Dennis Neck Beck har analyseret indholdet i malingen og er kommet frem til, at det er en markeringsspray, som kan spraye ting på en meters afstand. Han forklarer også, at Max er en meget tillidsfuld kat, så det virker sandsynligt, at han er kommet inden for en meters afstand af en spray.

Farven var noget svær at få vasket af, men efter mange bade er den gamle Max nu tilbage, og han er heldigvis stadig glad og tillidsfuld. Der skal mere end en blå spraymaling til at slå ham ud.

- Man siger, en kat har ni liv, og Max har brugt de fleste. Han har vel tre tilbage, griner Dennis Neck Beck.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk