27. september 2021
Planen er, at Apotekerhavens beboere skal følge denne sti langs jernbanen ned under L.C. Worsøesvej (midt i billedet) og hen til Rosenvænget. I dag går mange den lige vej hen over L.C. Worsøesvej.
Planen er, at Apotekerhavens beboere skal følge denne sti langs jernbanen ned under L.C. Worsøesvej (midt i billedet) og hen til Rosenvænget. I dag går mange den lige vej hen over L.C. Worsøesvej.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chef: Kommunen manipulerer ikke på villavej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Chef: Kommunen manipulerer ikke på villavej
Holbæk - 30. juli 2021 kl. 14:25
Af Kaj Ove Jensen

Chefen for Holbæk Kommunes Vækst og Bæredygtighed, Mads Young Christensen, afviser, at Holbæk Kommune skulle manipulere med afstande i forbindelse med stien ved Rosenvænget, sådan som Erling Beck anklager kommunen for i artiklen øverst på denne side.

arrow Læs også: Stisystem presser beboere på stille villavej

- At vi skulle manipulere, vil jeg selvfølgelig tilbagevise. Vi laver en faglig vurdering, som ligger til grund for vores arbejde. Jeg siger ikke, at vi aldrig begår fejl, men vi forsøger ikke at manipulere. Sådan arbejder vi ikke som kommune, fastslår Mads Young Christensen.

Han er i øvrigt ikke klar over, hvad Erling Beck mener med, at der skulle være manipuleret med afstande.

På grund af ferie blandt medarbejderne har Mads Young Christensen ikke på nuværende tidspunkt mulighed for at gå nærmere ind i, hvorfor stiføringen er valgt, som den er.

Der står dog i kommunalbestyrelsens dagsorden fra 20. januar i år, at »L.C. Worsøesvej er ikke bygget op til, at der kan etableres fodgængerfelt eller krydsningshelle grundet trafikken. Administrationen har efter dialog med Midt- og Vestsjællands Politi vurderet, at underføringen af stien under L.C. Worsøesvej er den mest trafiksikre løsning for de lette trafikanter, både fodgængere og cyklister«.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk