16. september 2019
Charlotte Rørth fortæller om sit møde med Jesus.
Charlotte Rørth fortæller om sit møde med Jesus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Charlotte mødte Jesus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Charlotte mødte Jesus
Holbæk - 20. marts 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Charlotte Rørth fortæller om sit møde med Jesus, ved et foredrag »Jeg mødte Jesus - Bekendelser fra en modvillig troende« - der afholdes i Jyderup Sognegård.

Journalist og forfatter Charlotte Rørth var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Guds søn bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i et sakristi i byen Úbeda i Sydspanien.

Charlotte Rørth fortæller nærværende og personligt om sine oplevelser og om reaktionerne på bogen i et Danmark, hvor den slags ellers er noget, man holder for sig selv, hvis man vil undgå at blive betragtet som uligevægtig - eller ligefrem småskør.

I hendes bog følger man hende på en rejse tilbage i litteraturen og historien om den historiske Jesus. Man er med, når hun opsøger forskere i epilepsi og psykiatri, præster og spirituelle vejledere for at finde viden om, afklaring og forståelse af, hvad der skete med hende. Kom og hør fortællingen om denne helt særlige oplevelse. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Foredraget afholdes torsdag den 21. marts klokken 19.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk