21. maj 2019
I et telt kunne de besøgende på genbrugspladsen i Holbæk få en snak om affaldssortering med Fors-medarbejde. I tilgift var der kaffe og brunsviger.
gallery icon

Se billedserie

I et telt kunne de besøgende på genbrugspladsen i Holbæk få en snak om affaldssortering med Fors-medarbejde. I tilgift var der kaffe og brunsviger.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byttede småt brændbart til brunsviger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byttede småt brændbart til brunsviger
Holbæk - 08. november 2018 kl. 08:27
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På genbrugspladsen i Spånnebæk i Holbæk var det byttedag i går. Kom man med ting og sager til containeren »småt brændbart«, kunne man veksle det til en brunsviger og en kop kaffe.

Det hele handlede om en kampagne, som Fors satte i gang, en kampagne, der skal få os til at sortere vores affald bedre. Der skal mindre i »småt brændbart« og mere i de containere, der er beregnet til sager, der kan genbruges.

For mange er »småt brændbart« den hurtige løsning på genbrugspladsen, men der er meget træ, tekstiler, plastic, pap og papir, der kan genbruges.

- Der gemmer sig rigtig meget værdifuldt affald i containeren til brændbart, som det er synd ikke at genanvende. Det vil vi gøre noget ved, og vi har brug for vores kunders ideer til, hvordan vi kan gøre det lettere at sortere bedre, siger Annette Vangslev, der er affaldschef hos Fors.

I dagens anledning var den røde løber rullet ud til kunderne på genbrugspladsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk