24. maj 2019
De 54 små lejeboliger skal opføres på parkeringsarealet syd for Nordvestsjællands HF & VUC. Parkeringspladserne bliver flyttet til den anden side af bygningen, hvor arbejdet er i fuld gang.
De 54 små lejeboliger skal opføres på parkeringsarealet syd for Nordvestsjællands HF & VUC. Parkeringspladserne bliver flyttet til den anden side af bygningen, hvor arbejdet er i fuld gang.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeriet af 154 boliger er tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeriet af 154 boliger er tæt på
Holbæk - 14. december 2018 kl. 17:18
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med Lejerbos opførelse af små lejeboliger på L.C. Worsøesvej og i Slotshaven i Holbæk går i gang i begyndelsen af det nye år.

Opførelsen af de 100 almene boliger på L.C. Worsøesvej, ventes at gå i gang 15. januar, og afleveringsdatoen er sat til 1. oktober. Der opføres 68 etrumsboliger 12 torumsboliger og 20 trerumsboliger. Prisen er steget fra 98,075 millioner i december 2017 til nu 100,265 millioner kroner.

Den forventede byggestart på de 54 små almene boliger i Slotshaven er den 1. marts 2019, og afleveringsdatoen er fastsat til den 10. februar 2020. Der bygges 46 etrumsboliger og otte torumsboliger.

Prisen er på et år steget med 872.000 kroner til 45,277 millioner kroner.

Holbæk Kommunalbestyrelse godkendte onsdag skaffelsessummerne. Når der er tale om almene boliger, skal kommunen bidrage med en grundkapital på 10 procent af prisen.

I begge tilfælde er der dog tilskud fra en statslig pulje, som bidrager med over halvdelen af den kommunale andel. Desuden får kommunen en indtægt ved salget af de to grunde. Dermed kan overskuddene fra de to projekter dække flytningen af parkeringspladser i Slotshaven, ved bygningen, der huser Nordvestsjællands HF & VUC.

Her flyttes parkeringspladserne fra nord for HF & VUC-­byg­nin­gen til syd for bygningen. Arbejdet, der snart er færdigt, koster i alt 1,7 millioner kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk