23. januar 2021
Afdelingsdirektør i HusCompagniet, Søren Ravn (tv.) giver hånd på aftalen med ejendomsmægler Henrik Larsen, Danbolig, der åbner showroom på Kalundborgvej 6 A. Til højre står Lasse Bang Villumsen, der er ansat som daglig leder af HusCompagniets nye salgskontor.
gallery icon

Se billedserie

Afdelingsdirektør i HusCompagniet, Søren Ravn (tv.) giver hånd på aftalen med ejendomsmægler Henrik Larsen, Danbolig, der åbner showroom på Kalundborgvej 6 A. Til højre står Lasse Bang Villumsen, der er ansat som daglig leder af HusCompagniets nye salgskontor.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggefirma åbner nyt salgskontor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggefirma åbner nyt salgskontor
Holbæk - 15. november 2017 kl. 06:52
Af Kaj Ove Jensen

HusCompagniet åbner kort efter nytår et salgskontor i Holbæk, skriver dagbladet Nordvestnyt tirsdag.

Det er et led i en vækststrategi, hvor byggefirmaet gerne vil bedre fat i det vestsjællandske marked, og derfor åbnede der i sommer et salgskontor i Næstved.

- Når vi er lokale, er det nemmere at vinde markedsandele, siger Søren Ravn, som er afdelingsdirektør hos HusCompagniet i Hillerød.

Kontoret i Holbæk bliver et satellitkontor af Hillerød-afdelingen, så Søren Ravn, der er bosat i Holbæk, får også det overordnede ansvar for det nye kontor, der åbner i stueetagen på Kalundborgvej 6 A.

På adressen lejer HusCompagniet sig ind i stueetagen på Kalundborgvej 6 A. Her har ejendomsmægler Henrik Larsen, Danbolig i Holbæk, købt erhvervsejerlejligheden pr. 1. juli.

- Vi vil gerne have et sted, hvor vi kan præsentere projekter og udstykninger med plancher, og vi har valgt en meget synlig placering, siger Henrik Larsen.

Tidligere havde Ingeniørfirmaet Sv. E. Schmidt ApS til huse i lokalerne, som udbrændte den 24. februar i år. Inden for de næste par måneder sættes lokalerne i stand, og i begyndelsen af januar vil både byggefirmaet og ejendomsmægleren være klar til at åbne på stedet.

Byggerådgiver Lasse Bang Villumsen, Roskilde, er ansat som daglig leder af HusCompagniets nye salgskontor i Holbæk. Han har siden 1. maj været ansat i afdelingen i Hillerød, og han har syv års erfaring med byggerådgivning fra en konkurrerende virksomhed.

Inden for få måneder ventes der ansat yderligere to sælgere i Holbæk.

- Målet er, at vi inden for et par år vokser ud af kontoret, så det bliver en decideret afdeling med tegnestue og byggeledelse, fortæller Søren Ravn.

Firmaet er totalentreprenør fra start til slut på en byggeopgave. Der bruges faste underleverandører til at udføre byggerierne.

Salgskontoret i Holbæk begynder ikke på bar bund, for firmaet har købt de to udstykninger i den nordlige del af Oldvejen i Holbæk, hvor der bliver plads til 63 parcelhuse. Lokalplanen ventes vedtaget til maj.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk