22. marts 2019
Den ghanesiske kunstner Ibrahim Mahama viser et eksempel på de kul- og kakaosække, som han genbruger i sine kusntværker.
Den ghanesiske kunstner Ibrahim Mahama viser et eksempel på de kul- og kakaosække, som han genbruger i sine kusntværker.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bycykler til Holbæk Images i maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bycykler til Holbæk Images i maj
Holbæk - 17. februar 2016 kl. 11:37
Af Marianne Povelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sekretariatet for Holbæk Images 2016 har de fået en god idé. Bycykler til udlån, der kan fragte publikum rundt i byen til de forskellige udenlandske kunstneres værker. Projekt »Udlejnings-cykler« er netop nu under udarbejdelse.

arrow Læs også: 25 år med Images

-Planen er, at når kunstnerne fra hele verden ankommer til Holbæk i april/maj, får de hver en cykel til at komme rundt i byen mellem deres bolig og produktionsstedet. Inden cyklerne tages i brug vil elever fra Billedkunstnerisk Grundkursus lave et kunstprojekt ud af cyklerne og give hver enkelt cykel nyt liv og farver, fortæller projektleder og kunstfaglig koordinator på Holbæk Images 2016, Sisse Østergaard Pedersen

Efter åbningen af Holbæk Images, der løber fra den 14. maj til den 15. juni, kommer cyklerne til at stå i et stativ ved Holbæk Bibliotek. Biblioteket giver dem en stregkode, og cyklerne vil herefter kunne udlånes nøjagtig som bøger i hele udstillingsperioden. Men først skal der skaffes omkring 15 gamle cykler.

- Jeg skal finde omkring 15 gamle cykler i ok cykelstand. Så jeg håber, at nogen vil læse om projektet og donere en aflagt cykel, der vil få nyt liv og blive genbrugt i projektet, lyder det fra Sisse Østergaard Pedersen.

arrow Globale frontløbere
13. maj 2016 kl. 10:17 Opdateret: kl. 09:59
arrow Kraftcenter Images skydes i gang
13. maj 2016 kl. 08:51 Opdateret: kl. 22:59
arrow VIDEO: Snart ankommer løven
03. maj 2016 kl. 17:54 Opdateret: kl. 07:54

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk