26. maj 2020
Der mangler frivillige til at dække vagter i Mødrehjælpens genbrugsbutik i Holbæk. Derfor er torsdag nu lukkedag. Foto: Peter Andersen
Der mangler frivillige til at dække vagter i Mødrehjælpens genbrugsbutik i Holbæk. Derfor er torsdag nu lukkedag. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik holder lukkedag af mangel på frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik holder lukkedag af mangel på frivillige
Holbæk - 21. september 2018 kl. 20:31
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mødrehjælpens genbrugsbutik i Holbæk har i løbet af det første år fået godt fat i kunderne, som har kunnet købe godt brugt tøj og legetøj på alle hverdage. Det er slut nu, torsdag er ind til videre lukkedag. Der mangler frivillige til at dække alle vagter.

I et forsøg på at få flere frivillige har Mødrehjælpens lokalafdeling via Ældrerådet prøvet at få frivillige seniorer, men der kom kun få til et orienteringsmøde.

Der er i forvejen bud efter frivillige til brugerrådenene og de aktive centre i kommunen, til de humanitære organsitioners hjælpetjenester og aktiviteter, foreninger og idrætsklubber.

Situationen i Mørdrehjælpens butik i Gendarmergården i Holbæk er forværret på grund af langtidssygdom.

For at fordele de frivillige hænder er torsdag blevet lukkedag, forklarer lokalafdelingens formand Dorte Lynge.

Der er altid mindst to på vagt, det er alle mest trygge ved. Det er hyggeligt, og man møder mange mennesker, lokker hun. Der er også arrangementer for de frivillige som tak for indsatsen, hvor mange yder mere end de 3,5 timers vagt en gang om ugen eller hver 14. dag. Nogle kommer før tid, andre bliver efter vagten eller kommer ind en søndag for at vaske tøj og legetøj, sætte på plads og kører på omlastningen.

Hun håber, at flere vil kigge ind i butikken for at høre om opgaver og aktiviteter og helst, at de også melder sig som frivillige.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk