21. januar 2019
Der arbejdes på højtryk for at blive klar til åbningen af burgerrestauranten på Spånnebæk i Holbæk den 23. august.Foto: Peter Andersen
Der arbejdes på højtryk for at blive klar til åbningen af burgerrestauranten på Spånnebæk i Holbæk den 23. august.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Burgerrestaurant åbner en uge tidligere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Burgerrestaurant åbner en uge tidligere
Holbæk - 13. august 2018 kl. 06:32
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 23. august åbner Carl's Jr. sin burgerrestaurant på Spånnebæk 1 A i Holbæk.

Det er en uge tidligere end den dato, der blev meddelt i foråret.

Det skyldes, at entreprenøren har kunnet melde arbejdet færdigt tidligere end ventet. Det forklarer Michael Hald, der er head of franchise hos Salling Group (tidligere Dansk Supermarked), som driver de danske Carl's Jr.-restauranter på franchisebasis.

- Når vi åbner en ny restaurant, er erfaringen, at de første i køen kommer aftenen før og lægger sig i kø. I løbet af natten kommer der flere til, fortæller Michael Hald.

Årsagen til køen er, at de første 50 i køen, som køber en menu, får et kuponhæfte. Det kan bruges til en gratis burger eller lignende hver uge i et helt år. Kuponerne har påtrykt ugenumre, så de ikke kan bruges på én gang.

Som restaurantchef i Holbæk er ansat Camilla Aagaard Hansen, Slagelse. Hun skal både være på gulvet, stå for det adminstrative og generelt sørge for, at det hele spiller i restauranten.

Camilla Aagaard Hansen, 30 år, har ikke tidligere været ansat hos Carl's Jr., men hun har været i træning i restauranten i Slagelse, som åbnede 31. maj.

- Lige nu knokler vi bare på, for at alt er på plads og klar, når vi slå dørene op for vores gæster, siger Camilla Aagaard Hansen i en pressemeddelelse.

Det er første gang, Camilla Aagaard Hansen prøver kræfter med jobbet som restaurantchef.

Der er ansat cirka 35 medarbejdere i den nye burgerrestaurant. Seks-syv stykker er ansat på fuld tid, mens de fleste er deltidsmedarbejdere for at kunne dække de mange åbningstimer.

På åbningsdagen 23. august slås dørene op klokken 10.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk