29. oktober 2020
Præsterne Pia Heegaard Lorentzen, Line Krogsgaard Olesen og Cecilie Ahlmann foran Tuse Kirke. Pia Heegaard Lorentzen og Cecilie Ahlman er med ved drop-in-vielserne i næste måned. Foto: Jørgen Juul
Præsterne Pia Heegaard Lorentzen, Line Krogsgaard Olesen og Cecilie Ahlmann foran Tuse Kirke. Pia Heegaard Lorentzen og Cecilie Ahlman er med ved drop-in-vielserne i næste måned. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryllup på en dato, der kan huskes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryllup på en dato, der kan huskes
Holbæk - 25. september 2020 kl. 18:27
Af Jørgen Juul

10.10.2020. Den 10. oktober i år er en dato, der kan huskes, og i Tuse Kirke bliver det dagen, hvor man igen tilbyder drop-in-vielser. Der er tale om kirkelige bryllupper, hvor man som par kan komme ind fra gaden uden at have en aftale på forhånd. Alle par er velkomne til et hyggeligt arrangement - også dem, der i forvejen er blevet gift på rådhuset.

- At det bliver den 10. oktober er ingen tilfældighed. Vi kiggede ud over kalenderen for at finde en dato, som vi mente, folk vil være rigtig glade for. Valget faldt på 10.10.2020, siger Pia Hee­gaard Lorentzen, der er præst ved kirkerne i Tuse og Butterup.

Drop-in-vielserne kommer
til at foregå i kirken, hvor også sognepræst Cecilie Ahl­mann Raaberg fra Skt. Nikolai Kirke i Holbæk medvirker. Det eneste, der kræves for at blive gift ved en drop-in-vielse, er en prøvelsesattest, billed-id og to vidner. Kirken sørger for vidner, hvis parret kommer alene.

»I bliver fulgt ud som ægtepar af en brusende bryllupsmarch fra orglet eller anden skøn musik, og bagefter byder vi på friske bobler i kirkehuset«, lyder det fra Tuse Kirke.

Der er mulighed for at blive viet mellem klokken 14 og 17.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk