18. september 2020
Holbæk Materialedepot, Ved Fauergården 3, bliver nabo til genbrugspladsen. Her ses Fredrik Bonde (til venstre) og Jonas Bonde i det  nye materialedepot, som er klar til at åbne på Kr. Himmelfartsdag. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk Materialedepot, Ved Fauergården 3, bliver nabo til genbrugspladsen. Her ses Fredrik Bonde (til venstre) og Jonas Bonde i det nye materialedepot, som er klar til at åbne på Kr. Himmelfartsdag. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brødre tilbyder sten, grus og jord med selvbetjening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødre tilbyder sten, grus og jord med selvbetjening
Holbæk - 20. maj 2020 kl. 07:33
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brdr. Bonde Entreprenør flytter administrationen fra privatadressen i østbyen og åbner samtidig en depotplads, Holbæk Materialedepot, på adressen Ved Faurgården 3.

De to brødre, Jonas og Fredrik Bonde, som står bag det nye initiativ, er primært beskæftiget med at støbe typehuse på det meste af Sjælland. Samtidig har idéen om et depot med salg af grus, sand, småsten, skærver, træflis og forskellige jordtyper til private og mindre erhvervsdrivende puslet i baghovedet.

Brdr. Bondes første depotplads bliver selvbetjent og på 1000 kvadratmeter.

- Vi har arbejdet med idéen i nogle år, men de første udkast løb løbsk på økonomien. Det var et tilfælde, at vi stødte på Morten Birk og Bo Lynge Pedersen, som ejer grunden og tilbød, at vi kunne leje pladsen her til en rimelig pris. Der er naturligvis nogle anlægsomkostninger til at starte med, men det har et fornuftigt leje. Vi starter med 14 rum i forhold til den oprindelige plan, hvor der var 30, forklarer Jonas Bonde.

Holbæk Materialedepot bliver ubemandet og kommer til at fungere med selvbetjening, lige som man ser det i vaskehallen på en tankstation:

- Det bliver en videoovervåget, selvbetjeningsplads med trailersalg, hvor man betaler pr. trailer. Kunden kører ind af en bom, laster traileren, taster ind på en skærm, hvad han eller hun har taget, betaler og kører så ud igen af en anden bom, forklarer Fredrik Bonde.

Den nye depotplads var oprindeligt tiltænkt private, men brødrene Bonde ser også pladsen som en oplagt mulighed for mindre erhvervsdrivende:

-Anlægsgartnere, mindre entreprenørfirmaer og murere slipper nu for at køre ud af byen og hente materialer. Vi kender selv situationen, når vi for eksempel anlægger en have i Holbæk og lige står og mangler en eller to kubikmeter jord. Så er det praktisk at have en materialeplads i nærheden, siger Jonas Bonde.

Holbæk Depotplads får en separat indhegning på grunden Ved Faurgården 3 og åbner Kr. Himmelfartsdag klokken 8.00. Der er speciel åbningsrabat denne dag.

Der er mere info på www.materialedepot.dk.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk