30. marts 2020
De tidligere års underskud i Vestsjællands Brandvæsen bliver formentlig afløst af et overskud i 2019 på en mio. kr. Foto: Peter Andersen
De tidligere års underskud i Vestsjællands Brandvæsen bliver formentlig afløst af et overskud i 2019 på en mio. kr. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brandvæsens økonomi i bedring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandvæsens økonomi i bedring
Holbæk - 21. februar 2020 kl. 14:33
Af Allan Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestsjællands Brandvæsens forventninger til regnskab 2019 er et overskud på en mio. kr.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

Årsagen er ansættelses- og indkøbsstop i hele organisationen i 2019,og at ktivitetsniveauet i 2019 har været noget lavere end i 2018.

Derudover har ejerkommunerne i sommeren 2019 bevilliget en mio. kr. mere til Vestsjællands Brandvæsen, hvilket nu vil udgøre overskuddet og være med til at opskrive selskabets egenkapital, som var opbrugt med de tidligere års underskud. På nuværende tidspunkt forventes der ligeledes et overskud på en mio. kr. i 2020.

- Den økonomiske udvikling er vigtig for hele Vestsjællands Brandvæsen. Jeg ønsker, at fremtiden for Vestsjællands Brandvæsen bliver endnu bedre, derfor arbejder vi stærkt på at styrke vores økonomi. Borgere og virksomheder forventer og er afhængige af gode ydelser, derfor skal vi fremadrettet investere i vores vigtigste ressourcer, som er vores medarbejdere, fortæller den konstitueret direktør Lars Karlsen i pressemeddelelsen.

Vestsjællands Brandvæsen betjener borgere og virksomheder i Kalundborg, Sorø, Odsherred, Lejre og Holbæk Kommuner. Det fælleskommunale beredskab vil fra 1. januar 2021 kun være et samarbejde mellem Holbæk, Kalundborg og Odsherred Kommuner, fordi Lejre sammen med Sorø Kommune har meldt sig ud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk