26. oktober 2020
Der skal styr på kvaliteten af byggeriet, før Holbæk Sportsby kan åbne. Det kan ikke nås til den planlagte åbning 7. maj.
Der skal styr på kvaliteten af byggeriet, før Holbæk Sportsby kan åbne. Det kan ikke nås til den planlagte åbning 7. maj.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Kvalitet vigtigere end dato

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Kvalitet vigtigere end dato
Opdateret 05. april 2019 kl. 09:14
Holbæk - 04. april 2019 kl. 15:11
Af Morten D. Christensen

Det er med beklagelse, at Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen (S) må konstatere, at åbningen af Holbæk Sportsby nu er udskudt for tredje gang.

arrow Læs også: Sportsby-forsinkelse: Skæv væg og forsinket elarbejde

Det store sportsanlæg i byens sydlige udkant skulle efter den seneste plan være åbnet tirsdag den 7. maj. Men tidligere torsdag meddelte Holbæk Kommune i en pressemeddelelse, at kvaliteten af byggeriet ikke er god nok, og at det samtidig går for langsomt til, at man kan være færdig til 7. maj.

- Selvfølgelig er det væsentligt at kende åbningsdatoen for sportsbyen. Men jeg er allermest optaget af, at kvaliteten bliver god nok. Og når kommunens rådgiver (Cowi, red.) er bekymret for kvaliteten, så må vi lytte til det, siger Christina Krzyrosiak Hansen torsdag eftermiddag til Nordvestnyt og sn.dk.

Modsat ved de tidligere udsættelser har Holbæk Kommune denne gang ikke sat en ny dato for, hvornår man forventer, at byens foreninger og sportsklubber kan flytte ind i byggeriet til mere end 300 millioner kroner.

I en pressemeddelelsen tidligere torsdag sagde borgmesteren, at man ikke kan sige, om det bliver før eller efter sommeren.

- Nu skal vi gøre alt, hvad vi kan for at blive færdige, så vores foreninger kan flytte ind i sportsbyen, siger Christina Krzyrosiak Hansen til Nordvestnyt.

Hun vil snarest muligt holde et møde med repræsentanter fra Fonden Holbæk Sportsby om, hvordan man sikrer kvaliteten og at byggeriet bliver gjort færdigt. På mødet, hvor også repræsentanter for Dansk Folkeparti, Venstre og Liberal Alliance, vil være repræsenteret, vil kommunen blandt andet bede fonden om svar på, om man har den nødvendige byggeledelse på Holbæk Sportsby.

Torsdag skrev sn.dk, at borgmester Christina Krzyrosiak Hansen fortsat havde tillid til Fonden Holbæk Sportsby. Men hun siger fredag, at det er en forkert udlægning, og at hun ikke vil svare på, om hun som borgmester fortsat har tillid til Fonden Holbæk Sportsby i forhold til at få gjort byggeriet færdigt uden yderligere forsinkelser.

- Det ønsker jeg ikke at kommentere på nuværende tidspunkt, siger hun.

ARTIKLEN ER OPDATERET 5. APRIL 2019 KLOKKEN 09:10 med præcisering af, at borgmesteren ikke vil kommentere på spørgsmålet om tillid til Fonden Holbæk Sportsby.

arrow Kritik af kvalitet i Sportsby bekymrer foreninger
04. april 2019 kl. 15:11 Opdateret: kl. 15:11
arrow Holbæk Sportsby forsinket igen-igen
04. april 2019 kl. 12:30 Opdateret: kl. 12:30
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk