26. september 2020
Sådan kunne BIG Holbæk i hjørnet ved Omfartsvejen og Søstrupvej komme til at se ud. Illustration: Wilhelm Lauritzen Arkitekter A/S
Sådan kunne BIG Holbæk i hjørnet ved Omfartsvejen og Søstrupvej komme til at se ud. Illustration: Wilhelm Lauritzen Arkitekter A/S
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøde om indkøbscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøde om indkøbscenter
Holbæk - 12. august 2019 kl. 06:20
Af Kaj Ove Jensen

Der kan formentlig ventes en livlig debat, når der onsdag den 21. august klokken 18 er inviteret til borgermøde i Holbæk Kommunes administrationsbygning i Kanalstræde 2 i Holbæk.

Emnet er nemlig planen om at udarbejde en lokalplan og et kommuneplantillæg, som vil tillade etableringen af et nyt indkøbscenter med spisesteder og en enkelt eller to forlystelser.Hidtil har debatten vist, at der er stærkt delte meninger om planen.

Det er NPV A/S, Charlottenlund, som har ansøgt Holbæk Kommune om at bygge centret, BIG Holbæk, som nabo til det eksisterende Holbæk Mega Center ved Stenhusvej, Omfartsvejen og Søstrupvej.

Et flertal i Holbæk Kommunalbestyrelse stemte i juni for at sætte gang i planarbejdet for at få undersøgt konsekvenserne af det ønskede center. Der er nu sat gang i en fordebat forud for den eventuelle udarbejdelse af kommuneplan og kommuneplantillæg.

Der er frist til at komme med ideer og forslag frem til den 3. september, ligesom der altså holdes et borgermøde den 21. august.

I forbindelse med planarbejdet er der sat gang i en analyse af detailhandlen i Holbæk Kommune for at få belyst konsekvenserne af en udvidelse af megacentret.

Analysen foretages af Institut for Centerplanlægning, ICP, som gik i gang med opgaven i begyndelsen af juli. Dengang var det ventet, at rapporten ville blive afleveret i september.

Når og hvis der udarbejdes planforslag af Holbæk Kommune, vil de blive fremlagt i høring otte uger.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk