21. juli 2019
Set fra p-pladsen kommer en del af byggeriet til at se sådan ud. De to blokke med boliger over butikdækket opføres i tre etager, mens blokken ud mod Smedelundsgade er i to etager. Illustrationen er fra Homes hjemmeside.
gallery icon

Se billedserie

Set fra p-pladsen kommer en del af byggeriet til at se sådan ud. De to blokke med boliger over butikdækket opføres i tre etager, mens blokken ud mod Smedelundsgade er i to etager. Illustrationen er fra Homes hjemmeside.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boliger og ny Netto er foran tidsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boliger og ny Netto er foran tidsplan
Holbæk - 10. marts 2019 kl. 12:04
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet ligger nærmest stille for tiden på byggepladsen på den gamle Ford-grund i Smedelundsgade i Holbæk. Forklaringen er, at støbearbejdet er færdigt, og nu ventes der på leveringen af betonelementer, skriver dagbladet Nordvestnyt lørdag.

- Tidsplanen er den samme som hidtil. Arbejdet med betonelementerne begynder om et par uger, og så kommer bygningen hurtigt op i fuld størrelse, fortæller Hans Skovaa, afdelingschef for salg og udlejning hos TK Development A/S, som er bygherre på Smedegaarden.

Den nye bygning ligger på en del af den gamle Ford-grund på hjørnet af Smedelundsgade og Rosen.

Der skal i første omgang opføres et butiksdæk til en ny Netto-­butik, der skal afleveres 15. september. Ovenpå opføres der 16 boliger til aflevering 1. oktober.

- Støbearbejdet er færdigt i god tid. Der er støbt i en tid, hvor der kan være frostvejr, og derfor har entreprenøren skyndt sig at blive færdig, for der måske kom frost, forklarer Hans Skovaa.

Der er reserveret tre af de 16 lejligheder.

Ifølge planen skal det fem etager høje tårn, heraf fire etager med boliger, være anden etape på den gamle Ford-grund.

- Vi vil gerne have solgt nogle boliger i første etape, så vi ved, hvilken type boliger der er efterspørgsel på. Det kan være, byggeriet kommer i år, eller det kan blive næste år, siger Hans Skovaa.

Det skal også afklares, om de kommende boliger skal være ejerboliger eller lejeboliger (almene boliger).

Tredje etape er et butiksdæk langs Rosen og 12 boliger ovenpå. Der er ikke aftale med nogen om butikslokalet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk