20. november 2019
Michelle Nielsen er klar til at slå dørene op til Børneloppen Holbæk, der kommer til at ligge i Slotscentret. Første åbningsdag bliver lørdag den 31. august. Foto Elisa Hauerbach.
gallery icon

Se billedserie

Michelle Nielsen er klar til at slå dørene op til Børneloppen Holbæk, der kommer til at ligge i Slotscentret. Første åbningsdag bliver lørdag den 31. august. Foto Elisa Hauerbach.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneloppen er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneloppen er på vej
Holbæk - 10. juli 2019 kl. 20:30
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når sommeren lakker mod enden, vil Holbæks børnefamilier kunne glæde sig over at en ny afdeling af loppe-kæden »Børneloppen« slår dørene op i Slotscentret, Holbæk.

- Der bliver 600 kvadratmeter med genbrugstøj, legetøj og andre artikler til børn i alle størrelser og aldre. Jeg glæder mig over at kunne være en del af dette fantastiske win-win koncept, og er klar til at kaste mig ud i det selvstændige liv, siger Michelle Nielsen.

Michelle Nielsen har i mange år haft en drøm om at blive selvstændig, men har ikke været helt afklaret med, hvad hun skulle kaste sig ud i. Så opdagede hun Børneloppen og var mildest talt begejstret over konceptet.

- Det var helt genialt, at jeg fandt ud af, at man kan drive en butik som franchisetager, for jeg er vild med tanken om at være selvstændig samtidig med at være en del af noget større, ikke mindst at være en del af et fællesskab. Det lærte jeg meget om, da jeg var hos McDonalds, inden jeg blev ansat hos Carlsberg, siger hun.

De kommende uger vil en række håndværkere sørge for at lokalet i Slotscentret gennemgår en stor forvandling, så indretningen bliver helt perfekt.

Genbrug er kommet for at blive - i særdeleshed når det gælder børnetøj, hvor børnene hurtigt vokser sig ud af det seneste indkøb. Flere og flere tilvælger genbrug, og alle typer mennesker kan se at genbrug er fremtiden.

- På denne måde kan man købe børnetøj billigt. Det gælder også mærketøj, som måske ikke har været så prismæssigt tilgængeligt for nogle børnefamilier. Jeg kan også godt lide tanken om, at sælgerne får noget for det brugte tøj, som man ellers ville skrotte eller forære væk, slutter Michelle Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk