29. september 2021
Peter Bjerregaard og Sarah Rasmussen fra Elgiganten overrakte forleden ny elektonik til afdelingssygesplejerske Lisbeth Holm (tv.) og souschef i børnemodtagelsen, Gitte Skovholm. Foto: Privat
Peter Bjerregaard og Sarah Rasmussen fra Elgiganten overrakte forleden ny elektonik til afdelingssygesplejerske Lisbeth Holm (tv.) og souschef i børnemodtagelsen, Gitte Skovholm. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneafdeling fik ny elektronik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneafdeling fik ny elektronik
Holbæk - 20. december 2017 kl. 19:46

Børneafdelingen på Holbæk Sygehus fik en tidlig julegave, da repræsentanter for Elgiganten på Stenhusvej i Holbæk mandag formiddag kom forbi med en række elektroniske produkter for 10.000 kroner.

Blandt andet er der nye spil til afdelingens spilkonsoller, ligesom der er nye controllere og såkaldte VR-briller - virtual reality-briller - som giver spilleren oplevelsen af at være tilstede i spillet. Der er ogsp nye dvd-afspillere samt et helt nyt tv til børnemodtagelsen på Holbæk Sygehus.

Det er Sarah Rasmussen, medarbejder i Elgiganten i Holbæk, der har taget initiativet. Hun søgte den fond, som butikskædens moderselskab har oprettet, om støtte til at give børnene på børneafdelingen lidt ekstra at glæde sig over i julen. Og ansøgningen blev imødekommet.

- Det er hårdt for de børn, der er indlagt, og ikke kan komme hjem i julen. Vi ville derfor gerne være med til at skabe lidt glæde til dem, der skal blive på afdelingen julen over. Men også for de børn, der er sengeliggende og ikke har mulighed for at komme ud af sengen, bemærker Sarah Rasmussen om baggrunden for at donere blandt andet controllere til PlayStation og dvd-afspillere.

På forhånd havde Elgiganten afstemt med børneafdelingen, hvad der var mest behov for, inden Sarah Rasmussen og hendes varehuschef i Holbæk, Peter Bjerregaard, overrakte donationerne.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk